Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 77 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
04.28.
13:52
0 hozzászólás

Alacsony kattintási hajlandóság a közösségi oldalakon

Címkék: közösségi oldal


Az emberek egymás közötti információ megosztása lehet a tartalomszolgáltatók legfőbb módja arra, hogy saját újdonságaikat terjesszék. Ez ugyanis a közösségi médiában úgy megy magától, mint a vírus. Kérdés az, hogy ez mennyire lehet hatásos.

2010.
12.10.
13:05
0 hozzászólás

Adatlopási kísérlet után erősít az iWiW?

Címkék: iWiW | közösségi oldal | adatlopás


Meg nem nevezett személyek megpróbálták ellopni az iWiW felhasználók adatait, és azt több tízmillió forintért eladni, ám még mindezt megelőzve elfogta őket a rendőrség. A közösségi oldal ezután a biztonságot tovább erősítő intézkedéseket hozott.

2010.
11.22.
10:45
0 hozzászólás

iWiW: "A mobilra nyitás megtriplázta az oldalletöltést" - interjú Kovács Gergellyel az iWiW vezetőjével

Címkék: interjú | közösségi oldal | iWiW


Megérkezett a régóta várt chat funkció, megújult a klubrendszer, év végére pedig teljes redesign várható. Kovács Gergely iWiW-vezetővel készített interjúnkból kiderül, a magyar közösségi-site nem kíván szembemenni a Facebookkal, miközben egyre inkább összefonódik a Postr-rel.

2010.
11.16.
21:50
0 hozzászólás

Tippek a Facebookról való kitiltás elkerülésére

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Történt ugye nemrég, hogy kitiltott a Facebook, deaktiválta a fiókomat. Ennek kapcsán elég sokat keresgéltem a neten, mit lehetne tenni, és bár végül a fiókom persze nem kaptam vissza, még egy válaszlevelet sem kaptam a reklamációimra, viszont találtam a neten sok hasznos tippet, amik betartásával talán Ti elkerülhetitek, hogy ugyanúgy járjatok, mint én.

2010.
11.16.
10:28
0 hozzászólás

Már az e-maileket és SMS-ket is a közösségi hálón kapjuk

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Egyelőre nem váltja meg a világot, nem "gyilkolja le a Gmailt", csupán platform-független üzenetküldést kínál az új Facebook Messages. Az új rendszerben mindegy, hogy emailt vagy SMS-t kaptunk, egységes üzenetként olvashatjuk és válaszolhatjuk meg a Facebookon belül.

2010.
11.16.
08:06
0 hozzászólás

Path: 50 fős közösségi-hálózat, csak közeli barátoknak

Címkék: közösségi oldal


Neves internetguruk álltak össze, hogy megújítsák a közösségi-hálózatok fogalmát. A Path 50 főben korlátozza az ismerősök számát és szakít a szokásos eszközökkel: nem oszthatunk meg linkeket, de nincs kommentelés és lájkolás sem.

2010.
11.15.
14:11
0 hozzászólás

Startupok.hu - most induló hazai IT-vállalkozások gyűjtőoldala

Címkék: weboldal | startup | Twitter | közösségi oldal


Több, sikeres magyar startup bizonyította már, hogy induló IT-vállalkozások terén is érdemes hazánkra figyelnie a nagyvilágnak. Mindezt megkönnyítendő, külföldi mintára magyar startup-gyűjtő oldalt hoztak létre fiatal webes szakemberek startupok.hu címen. A szolgáltatásról az oldalt szerkesztő Suhajda Gábort kérdeztük.

2010.
11.15.
08:53
0 hozzászólás

A Facebooknak a világ nem elég

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Alig pár napja jött ki a Facebookról szóló film, ahonnan (akinek még nem volt világos) most megtudhatta, hogy Zuckerberg bizony ötletet lopott és elkezdte azt a projektet, amit ma Facebookként ismerünk. A dolog ezzel rendben is lenne, de tényleg a szemünk előtt valósul meg az, amit 1 éve a jóslatok mondtak, mégpedig azt, hogy “A Facebook lesz maga az internet".

2010.
11.05.
13:42
0 hozzászólás

Úristen! Kicsaptak a Facebookról!

Címkék: Facebook | közösségi oldal


Nemrég sokkoló dolog történt velem, amiből levontam pár tanulságot, olyat is, amit talán másnak is érdemes átgondolni, ezért leírom. Az történt ugyanis, hogy a Facebook minden előzetes figyelmeztetés nélkül deaktiválta a fiókom. Ezzel együtt természetesen az én általam létrehozott Facebook oldalt is, és mindent, ami a nevemhez fűződött. A bejegyzés kicsit hosszú lett, döntsd el Te, hogy szerinted Veled megtörténhet-e ugyanez!

2010.
11.04.
13:40
0 hozzászólás

A legnépszerűbb hazai Facebook tartalmak

Címkék: Facebaker | Facebook | közösségi oldal


Eddig a Facebaker oldalán követhettük, hogy mely magyar médiatermékek, brandek, és általában: Facebook-oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében.

|« első « előző 12 3 4 5 6 7 8 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Berobban az SMO

Az Amerikai Marketing Szövetség kutatása alapján a tengerentúli nagyvállalatok jövőre már jelentősen növelik éves marketing-költségvetéseiket. A következő öt évben, a teljes évi büdzsék 17,7 százalékéig dagadhat a közösségi médiára fordított összegek aránya.

2011 az SMO éve lesz 2011 az SMO éve lesz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak