Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 77 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
10.29.
19:35
0 hozzászólás

Places a magyar Facebookon

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Biztos forrásból jött az infó, miszerint a Facebook fordításokhoz felkerültek a Places-hez kapcsolódó, lefordítandó kifejezések, úgyhogy valószínűleg 1-2 hónapon belül várható a Places funkció a magyar felületen is.

2010.
10.28.
16:18
0 hozzászólás

Megújult Facebook Groups a kisvállalkozások szolgálatában

Címkék: közösségi oldal | Facebook |


Összegyűjtöttük, mivel lehet hasznára a megújult Facebook Groups bármely vállalkozásnak, ha okosan használja azt, illetve melyek azon területek, ahol ha cég nem vigyáz, inkább csak ártani fog a jó hírnevének.

2010.
10.22.
10:30
0 hozzászólás

Plusz funkciót kapott az iWiW

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Az iwiw folytatja a kötelező gyakorlatok elvégzését: immár itt is van Like gomb, amit cikkekhez, írásokhoz, bármihez kirakhatunk. Annyira így van, hogy ide, a blogra is felraktam, közvetlenül a Facebook Like fölé.

2010.
10.15.
09:09
0 hozzászólás

A Skype a Facebookkal felülírja a telekommunikációt

Címkék: Facebook | közösségi oldal | Skype


Önmagában arra a hírre, hogy a Skype ingyen-telefonálós rendszerét integrálják a legnépszerűbb közösségi-oldal szolgáltatásai közé, talán nem kapja fel mindenki a fejét. Ha azonban azt mondjuk, hogy az internet előtt lógó, a Facebookot egész nap nyitva tartó felhasználók szinte összes releváns kontaktjukat hívhatják majd egy gombnyomással, okostelefonosként pedig mindezt házon kívülről is megtehetik, az rövid idő alatt, alapjaiban változtathatja meg a telekommunikációt.

2010.
10.14.
10:10
0 hozzászólás

A Facebook valódi dollárokkal fizet a legügyesebb pénzköltőknek

Címkék: Facebook | közösségi oldal | Facebook credit


Hamarosan indul a legújabb Facebook-őrület, egy játék-alkalmazás, amely valós pénzben fizetett juttatást ígér a legügyesebb játékosoknak, akiknek nem más lesz a feladata, mint minél gyorsabban elkölteni minél több pénzt.

2010.
10.08.
14:42
0 hozzászólás

Még kitart az iWiW

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Néhány órával azt követően, hogy tegnap megírtam, hogy a Facebook utolérte az iWiW-et a magyar piacon, az Origo Adhouse közleményt adott ki "Az iWiW is nő" címmel. Erről úgy értesültem, hogy az iWiW vezetője Twitteren, majd a postomhoz írt kommentben is felhívta a figyelmemet arra, hogy az "iWiW látogatottsága folymatosan nő", és bár a növekedés mérsékeltebb, szerinte egy ilyen "szaturált" piacon nem is lehetséges már dinamikusan növekedni.

2010.
10.08.
09:40
0 hozzászólás

Történelmi pillanat: Utolérte a Facebook az iWiW-et

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Egy hónapja már lehetett látni, hogy közel van a helycsere időpontja. A Google Trends legfrissebb statisztikáiból pedig már az is kiderült, hogy tanévkezdésre megtörtént a történelmi fordulat: a Facebookot immár ugyanannyi magyar internetező használja napi rendszerességgel, mint az iWiW-et.

2010.
10.07.
10:48
0 hozzászólás

Facebook újítások: újragondolt csoportkezelés és letölthető adatbázis

Címkék: Facebook | közösségi oldal | fejlesztés


Az előzetes tippekből gyakorlatilag semmi nem jött be, mégis érdekes újításokkal rukkoltak elő a Facebooknál az október 6-i keynote-on. Ezentúl könnyebben csoportosíthatjuk ismerőseinket, és újragondolták az ehhez kapcsolódó funkciókat is. Ezen kívül létrehoztak egy aloldalt, amelyen keresztül egyetlen zip fájlba sűrítve menthetjük le minden eddigi, FB-ra töltött adatunkat.

2010.
10.06.
10:31
0 hozzászólás

Este 7-kor kiderül, min dolgoztak gőzerővel a Facebooknál

Címkék: Facebook | közösségi oldal | bejelentés


A Facebook Palo Alto-i, helyi idő szerint szerda délelőtt tartandó tájékoztatóján szinte biztos, hogy bejelentik majd az eddig csak pletyka szintjén mozgó Skype-házasságot. Ebből következően átalakul a chat-funkció, egyes vélemények szerint pedig az egész site komolyabb újra-dizájnolására is sor kerülhetett. A digibiz természetesen rögvest beszámol majd az eseményről.

2010.
09.27.
12:58
0 hozzászólás

Sosem volt még ilyen közel az online a tévéhez

Címkék: Facebook | közösségi oldal | Kamera Hungária


Idén először részt vehettem a Kamera Hungárián. Mivel nem vagyok tévés, így a korábbi éveket csak a hírekből és elmesélésekből ismerhettem - megmondom őszintén, annyira sok dolog van az online világban, hogy mélyebben nem is érdekelt ez a világ.

|« első « előző 1 23 4 5 6 7 8 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

Visszanyalt a fagyi

A Buzz jogsértései miatt indított jogi hajcihőt végül peren kívül sikerült rendeznie a Google-nek, de így is 2 milliárd forintnak megfelelő összegbe és egy fájóan népszerű videó elterjedésébe került az azóta megbukott termékük agresszív bevezetőkampánya.

Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak