Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 110 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
07.29.
11:03
0 hozzászólás

Pornó tartalmak a Coca-Cola Facebook-kampányában

Címkék: Facebook | Coca-Cola | botrány | közösségi oldal


Most éppen a Coca-Colának kellett szabadkoznia egy új kampánya miatt: a Dr. Pepper Facebook-kampány során ugyanis pornó jellegű tartalmak is kikerültek a rajongók státuszába. Először próbálták eltussolni, majd elnézést kértek, végül kirúgták a kampányért felelős ügynökséget. Nem ez az első eset, hogy rosszul sül el egy Facebook-os promóció.

2010.
07.28.
13:50
0 hozzászólás

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével

Címkék: közösségi oldal | iWiW | Szabó Márton | interjú


Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

2010.
07.25.
20:30
0 hozzászólás

A Facebook is rombolja a thai nyelvet

Címkék: közösségi oldal | Twitter | Facebook


A thai kulturális szakemberek szerint az internetes kommunikáció - főként a Twitter és a Facebook - tehet arról, hogy a helyi fiatalok egyre kevésbé figyelnek anyanyelvük helyesírásra. A tisztségviselők azt szeretnék, ha a diákok ismét visszatérnének a hagyományos levélíráshoz.

2010.
07.22.
15:09
0 hozzászólás

A Facebook-on raboltatjuk ki magunkat

Címkék: közösségi oldal | hacker | Facebook


Régen csak a postásról és a tejesemberről lehetett tudni, hogy mi a napi rutinja és éppen mikor nincs otthon. A közösségi oldalaknak köszönhetően már - tekintélyes kutatómunkával és némi megszállottsággal - mindenkiről ki lehet deríteni mindent. Az ideális célpont szól, ha elmegy sörözni vagy éppen nyaral.

2010.
07.21.
20:00
0 hozzászólás

Új szolgáltatással ünnepel a Facebook

Címkék: közösségi oldal | Facebook


A Facebooknak az első 4 évben sikerült elérnie a 100 millió felhasználót, azóta ma hivatalosan is elérte a félmilliárdos álomhatárt. Az esemény tiszteletére el is indították Facebook Stories nevű új alkalmazásukat.

2010.
07.20.
15:18
0 hozzászólás

iWiW smartphone-appok: későn jöttek és keveset tudnak

Címkék: közösségi oldal | iWiW | applikáció


Nagyjából egy-másfél éves csúszással ma előrukkolt a vezető hazai közösségioldal saját, okostelefonokra fejlesztett alkalmazásaival. Az iPhone-ra és Androidra egyaránt ingyenesen elérhető miniapp viszonylag keveset tud és bár a digibiz csak előbbit tesztelte, az inkább tűnt határidőre leadott béta verziónak, mint hosszas fejlesztés során megalkotott, kiforrott applikációnak.

2010.
07.14.
07:38
0 hozzászólás

A fiatal felnőtt nők fele nyomoz a Facebookon

Címkék: Facebook | közösségi oldal


Szeretik a csókolózós képeket, reggel-délben-este visszajárnak és elsősorban "frienemies" fórumként használják a közösségi-oldalt.

2010.
07.13.
13:11
0 hozzászólás

India és Mexikó profitál legtöbbet a közösségi-hálózatokból

Címkék: közösségi média |


Egy friss, globális felmérés szerint a vállalatok 40 százaléka használja már üzleti célokra a szociálismédia-alapú közösségi-hálózatokat. A lista élén India, Mexikó és Spanyolország áll, ágazatok szerint pedig a média és marketingcégek lehetnek leginkább hálásak a webkettőnek.

2010.
06.25.
12:28
0 hozzászólás

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Címkék: weboldal | közösségi oldal |


A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

2010.
06.17.
08:15
0 hozzászólás

A gasztroblogok offline is termelik a pénzt

Címkék: Látogatottsági statisztika | blog | közösségi oldal | hirdető


A gasztroblogolás szerencsés műfaj, főleg, amióta külön sales house is foglalkozik a felületek értékesítésével. Ha valaki komolyan veszi a posztolást, nem csak havi pár tízezer forintnyi online reklámbevételre tehet szert, hanem offline forrásokból rendre ki is egészítheti azt.

|« első « előző 1 2 3 4 5 6 7 8 910 11 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Google vagy Yahoo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak