Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 110 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
11.30.
17:26
0 hozzászólás

A pénz döntött a webkettes szolgáltatások mellett

Címkék: közösségi média | webkettő


Az utóbbi hónapokban rengeteg olyan szolgáltatás került elém, ami elsősorban közösségi csatornákat használ arra, hogy termékeket és tartalmakat terjesszen. Elindultak közösségi médiára fókuszáló apróhirdetési rendszerek, tartalomszolgáltatók és ekereskedelmi megoldások, játékokról ne is beszéljünk.

2010.
11.25.
08:22
0 hozzászólás

A vezető hírportálok babérjaira tör az MTI

Címkék: közösségi média | MTI


A Magyar Távirati Irodán belül létrejövő hírcentrum fogja előállítani a közszolgálati híreket, Belénessy Csaba szerint olyan portált fognak csinálni, amely versenyre kel az Origo-val és az Index-szel. A tervek szerint a portálon majd blogolhatnak is a felhasználók.

2010.
11.22.
10:45
0 hozzászólás

iWiW: "A mobilra nyitás megtriplázta az oldalletöltést" - interjú Kovács Gergellyel az iWiW vezetőjével

Címkék: interjú | közösségi oldal | iWiW


Megérkezett a régóta várt chat funkció, megújult a klubrendszer, év végére pedig teljes redesign várható. Kovács Gergely iWiW-vezetővel készített interjúnkból kiderül, a magyar közösségi-site nem kíván szembemenni a Facebookkal, miközben egyre inkább összefonódik a Postr-rel.

2010.
11.19.
14:21
0 hozzászólás

Kitálal a Vatera - közösségi oldalak és vásárlás

Címkék: Vatera | eBay | közösségi vásárlás


A Vatera.hu nemrég ünnepelte tizedik születésnapját. A cégnél arról érdeklődtünk, hogy hogyan látják az elmúlt tíz évet és vajon mit hoz a jövő. A közösségi média és a közösségi vásárlás összekapcsolódásának tervéről hivatalosan elsőként a Digibiz.hu-n kommunikálnak.

2010.
11.16.
21:50
0 hozzászólás

Tippek a Facebookról való kitiltás elkerülésére

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Történt ugye nemrég, hogy kitiltott a Facebook, deaktiválta a fiókomat. Ennek kapcsán elég sokat keresgéltem a neten, mit lehetne tenni, és bár végül a fiókom persze nem kaptam vissza, még egy válaszlevelet sem kaptam a reklamációimra, viszont találtam a neten sok hasznos tippet, amik betartásával talán Ti elkerülhetitek, hogy ugyanúgy járjatok, mint én.

2010.
11.16.
10:28
0 hozzászólás

Már az e-maileket és SMS-ket is a közösségi hálón kapjuk

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Egyelőre nem váltja meg a világot, nem "gyilkolja le a Gmailt", csupán platform-független üzenetküldést kínál az új Facebook Messages. Az új rendszerben mindegy, hogy emailt vagy SMS-t kaptunk, egységes üzenetként olvashatjuk és válaszolhatjuk meg a Facebookon belül.

2010.
11.16.
08:06
0 hozzászólás

Path: 50 fős közösségi-hálózat, csak közeli barátoknak

Címkék: közösségi oldal


Neves internetguruk álltak össze, hogy megújítsák a közösségi-hálózatok fogalmát. A Path 50 főben korlátozza az ismerősök számát és szakít a szokásos eszközökkel: nem oszthatunk meg linkeket, de nincs kommentelés és lájkolás sem.

2010.
11.15.
14:11
0 hozzászólás

Startupok.hu - most induló hazai IT-vállalkozások gyűjtőoldala

Címkék: weboldal | startup | Twitter | közösségi oldal


Több, sikeres magyar startup bizonyította már, hogy induló IT-vállalkozások terén is érdemes hazánkra figyelnie a nagyvilágnak. Mindezt megkönnyítendő, külföldi mintára magyar startup-gyűjtő oldalt hoztak létre fiatal webes szakemberek startupok.hu címen. A szolgáltatásról az oldalt szerkesztő Suhajda Gábort kérdeztük.

2010.
11.15.
08:53
0 hozzászólás

A Facebooknak a világ nem elég

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Alig pár napja jött ki a Facebookról szóló film, ahonnan (akinek még nem volt világos) most megtudhatta, hogy Zuckerberg bizony ötletet lopott és elkezdte azt a projektet, amit ma Facebookként ismerünk. A dolog ezzel rendben is lenne, de tényleg a szemünk előtt valósul meg az, amit 1 éve a jóslatok mondtak, mégpedig azt, hogy “A Facebook lesz maga az internet".

2010.
11.05.
13:42
0 hozzászólás

Úristen! Kicsaptak a Facebookról!

Címkék: Facebook | közösségi oldal


Nemrég sokkoló dolog történt velem, amiből levontam pár tanulságot, olyat is, amit talán másnak is érdemes átgondolni, ezért leírom. Az történt ugyanis, hogy a Facebook minden előzetes figyelmeztetés nélkül deaktiválta a fiókom. Ezzel együtt természetesen az én általam létrehozott Facebook oldalt is, és mindent, ami a nevemhez fűződött. A bejegyzés kicsit hosszú lett, döntsd el Te, hogy szerinted Veled megtörténhet-e ugyanez!

|« első « előző 1 2 34 5 6 7 8 9 10 11 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak