Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 14 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.02.
14:15
0 hozzászólás

Mindenki enged az árból, csak a Sony nem

Címkék: e-könyv-olvasó | árak | Sony


A könyvolvasók technikailag rohamosan fejlődnek, egyre több cég válik forgalmazóvá, a megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően viszont csökkennek az áraik. Egyetlen gyártó, a Sony az, aki nem enged, pedig riválisainál már akár 100 dolláros (22.100 forintos) áron is hozzá lehet jutni az e-reader-hez.

2010.
08.09.
07:36
0 hozzászólás

Közel 130 millió könyv van a világon

Címkék: könyv | Google


Bár nem tudni, hogy miért kezdett ilyen számításokba a Google, de komoly algoritmusok, és leválogatások után arra jutottak, hogy jelenleg 129 864 880 darab könyv létezik a Földön. Persze arra is ügyeltek, hogy a több kiadásban megjelent példányok csak egy tételnek számítsanak. A jövőben várhatóan egyre jobban felértékelődik az e-könyvek szerepe, bár még kicsi a piacuk.

2010.
07.29.
15:45
0 hozzászólás

Erősítik az Amazon új táblagépét

Címkék: Amazon | Kindle | e-könyv


Az Amazon azzal próbálja feltupírozni a Kindle forgalmát, hogy egy jóval nagyobb kapacitású, ám árban hasonló kategóriájú készüléket ad ki. Magyarországon még elenyésző az e-könyvek iránti érdeklődés.

2010.
05.06.
07:09
0 hozzászólás

A Google hamarosan kezdi az e-könyvek árusítását

Címkék: Google | e-könyv


Idén július végén kezd e-könyveket árusítani a Google - jelentette be az amerikai internetóriás egyik szóvivője amerikai idő szerint kedden este.

|« első « előző 1 2 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak