Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 43 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
12.17.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: Facebook | iWiW


A mai naptól megújult az iWiW, gyorsabb és áttekinthetőbb lett. Talán így fel tudja venni a Facebookkal, ami pedig automatikus arcfelismerőt vezetett be, ráadásul híresztelések szerint a legnagyobb közösségi oldal kétmilliárd dollárt hozott idén. A Yahoo-nak azonban nem ilyen sikeres ez az év, több szolgáltatását is bezárta.

2010.
12.17.
12:15
0 hozzászólás

Segít-e az új felület a haldokló iWiW-en?

Címkék: iWiW | Facebook


Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.

2010.
12.13.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: iWiW | Gawker | Amazon


Még ebben az évben megújul az iWiW, és ígéretek szerint javul a felhasználói élmény. Eközben hackerek feltörték a Gawkert és rengeteg felhasználói jelszóhoz jutottak hozzá. Az Amazon viszont mégsem hackerek munkája miatt állt vasárnap, hanem hardverhiba miatt.

2010.
12.13.
08:59
0 hozzászólás

Kit is öl meg a Facebook?

Címkék: Facebook | iWiW


Gondoltam, mivel hamarosan érkezik a újratervezett iWiW, érdemes egy kicsit foglalkozni a témával, hogy vajon mennyire támadja a Facebook, vajon csak beelőzi látogatottságban, vagy meg is öli. Az értékeléshez érdemes egy kicsit távolabbról nézni, vajon a hazai elérésben mennyit adnak le ezek a szolgáltatók, ki mit teljesített az utóbbi egy-két évben.

2010.
12.11.
11:14
0 hozzászólás

Végveszélyben

Címkék: iwiw


Nemrég nyilvánosságra került, hogy az iwiw adatait bűnözők próbálták megszerezni. Nem jó hír, de az iwiw számára nem ez a valódi veszély. A magyar internet legcsillogóbb drágaköve hétről hétre veszít fényéből, az iwiw felhasználók bármelyike az év eleje óta láthatja, hogyan csökken az ismerősei száma, láthatja az elnémuló üzenő falakat és a fotók egyre ritkuló frissülését.

2010.
12.10.
13:05
0 hozzászólás

Adatlopási kísérlet után erősít az iWiW?

Címkék: iWiW | közösségi oldal | adatlopás


Meg nem nevezett személyek megpróbálták ellopni az iWiW felhasználók adatait, és azt több tízmillió forintért eladni, ám még mindezt megelőzve elfogta őket a rendőrség. A közösségi oldal ezután a biztonságot tovább erősítő intézkedéseket hozott.

2010.
11.22.
10:45
0 hozzászólás

iWiW: "A mobilra nyitás megtriplázta az oldalletöltést" - interjú Kovács Gergellyel az iWiW vezetőjével

Címkék: interjú | közösségi oldal | iWiW


Megérkezett a régóta várt chat funkció, megújult a klubrendszer, év végére pedig teljes redesign várható. Kovács Gergely iWiW-vezetővel készített interjúnkból kiderül, a magyar közösségi-site nem kíván szembemenni a Facebookkal, miközben egyre inkább összefonódik a Postr-rel.

2010.
10.22.
10:30
0 hozzászólás

Plusz funkciót kapott az iWiW

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Az iwiw folytatja a kötelező gyakorlatok elvégzését: immár itt is van Like gomb, amit cikkekhez, írásokhoz, bármihez kirakhatunk. Annyira így van, hogy ide, a blogra is felraktam, közvetlenül a Facebook Like fölé.

2010.
10.11.
10:43
0 hozzászólás

A Facebook mentheti meg az iWiW-et

Címkék: iWiW | Facebook


A jól védett erődnek az előnye támadáskor mutatkozik meg: bárhonnan jön az ellenség, túl lehet élni, nem fogják elfoglalni. De a jól védett erőd egyben hamis biztonságot és mindenekfölött röghözkötést is jelent: ha megvan az erős védelem, vajon ki akar majd tiszta szívvel és bátran újabb földeket hódítani? A jól védett erőd feladata a védelem, nem a terjeszkedés.

2010.
10.08.
14:42
0 hozzászólás

Még kitart az iWiW

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Néhány órával azt követően, hogy tegnap megírtam, hogy a Facebook utolérte az iWiW-et a magyar piacon, az Origo Adhouse közleményt adott ki "Az iWiW is nő" címmel. Erről úgy értesültem, hogy az iWiW vezetője Twitteren, majd a postomhoz írt kommentben is felhívta a figyelmemet arra, hogy az "iWiW látogatottsága folymatosan nő", és bár a növekedés mérsékeltebb, szerinte egy ilyen "szaturált" piacon nem is lehetséges már dinamikusan növekedni.

|« első « előző 1 23 4 5 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Street View havi bontásban

Összegyűjtöttük a tavasz óta először Európában, majd egészen Ázsiáig terjedő botrány állomásait.

Street View-botrányok havi bontásban Street View-botrányok havi bontásban

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak