Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
01.18.
11:03
0 hozzászólás

Jogvédett tartalmakra hajt a Wikipédia

Címkék: Wikipédia


Nemrég tízéves lett a Wikipédia, amelynek mára havi 400 millió látogatója van és 82 ezer aktív szerkesztővel büszkélkedhet. A 2003-ban elindult magyar oldal alapítója, Gervai Péter kérdésünkre elmondta, céljuk a jövőben, hogy a jogvédett tartalmak egy része is elérhetővé váljon az enciklopédiában. Naponta körülbelül 200 új magyar szócikk jön létre.

2010.
09.05.
18:51
0 hozzászólás

Ma indult a Wikipédia itthon... vagy mégsem?

Címkék: Wikipédia


Azt mindenki tudja, hogy a Wikipédia egy nyílt tartalmú, a nyílt közösség által fejlesztett webes enciklopédia. Azt már kevesebben, hogy 2001. szeptember 5-én jött létre a magyar változat papíron, de tényleg csak papíron. Valójában 2003-ban indult el Gervai Péternek köszönhetően és azóta csak bővül és bővül. Ezt a szócikkek számának növekedése is mutatja.

2010.
08.04.
23:28
0 hozzászólás

Az FBI feljelenti a Wikipediát

Címkék: Wikipédia | FBI | logó | per


Az FBI perrel fenyegeti a Wikipédiát, mivel az kitette a Szövetségi Nyomozó Iroda logóját az arról szóló szócikkben. Utóbbi szerint törvényt sért, aki az igazgató jóváhagyása nélkül használja a címert. Közben arra figyelmeztetik az FBI-t, hogy ha ennyire óvják, akkor nem kellene több méretben megjeleníteniük a honlapjukon.

2010.
07.01.
12:09
0 hozzászólás

Megújult a Wikipédia

Címkék: Wikipédia


Közel másfél év munka, és 890 ezer dolláros, vagyis 208 millió forintnyi befektetésnek köszönhetően május közepén elindult az angol Wikipédia megújult felhasználói felülete. Június 30-ától a magyar oldalon is megtörtént a váltás, melytől a szerkesztők számának növekedését várja a Wikipédia Alapítvány.

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Az adat az új olaj

"Az [origo] portál címkehalmaza például szinte kimeríthetetlen. Tartalmazza ugyanis a portál teljes archívumának - közel 400 ezer cikk - címkéit is. Ennyi szöveget képtelenség lett volna utólag kézzel felcímkézni, a feladatot a Szegedi Tudományegyetem Mesterséges Intelligencia Kutatócsoportja által fejlesztett algoritmus végezte el."

"Az adat az új olaj" - interjú az Origo Zrt. távozó tartalomfejlesztési vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak