Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
05.09.
11:43
0 hozzászólás

A Visa is mobilos területen fejleszt

Címkék: Visa


A Visa valóban törekszik arra, hogy betartsa szlogenjét, és mindenhol ott legyen, ahol szeretnénk. Ezért tesznek majd lépéseket a mobilos fizetés fejlesztésének irányába hamarosan. Míg Amerikában egyre több banki szolgáltatásokkal foglalkozó cég vezet be hasonló újításokat, Magyarországon még nem sok lehetőségünk van mobilról intézni pénzügyeinket.

2011.
02.11.
11:02
0 hozzászólás

190 milliót érnek a virtuális javak

Címkék: Visa | PlaySpan | felvásárlás


A Visa 190 millió dollárért felvárolta a PlaySpant, hogy növelje e-kereskedelmi részesedését. Így virtuális javakat is értékesíteni tudnak. A PlaySpan nagy léptékkel növekedett az elmúlt évben, az üzlet pedig tovább fogja fejleszteni a céget.

2010.
05.04.
07:33
0 hozzászólás

A Visa kétmilliárd dollárt fizet a biztonságosabb netes tranzakciókért

Címkék: Visa | elektronikus fizetés | elektronikus kereskedelem | felvásárlás


A VISA Inc. 2 milliárd dollárért vásárolja meg az elektronikus fizetésekhez kapcsolódó biztonsági szolgáltatásokat nyújtó CyberSource Corp.-ot. A megállapodás értelmében a VISA részvényenként 26 dollárt fizet készpénzállománya felhasználásával, ami a CyberSource múlt keddi záróárfolyamánál 34%-kal magasabb árat jelent.

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kijátszható a Facebook?

Annak ellenére, hogy szerepe egyre inkább felértékelődik, a legnépszerűbb közösségi oldal keresője egyelőre nincs felkészülve a csalásokra. Sőt, egy FB- marketinggel foglalkozó cég friss tanulmánya szerint kisebb-nagyobb trükkökkel pillanatok alatt juttatható tetszőleges rajongói oldal a találati lista élére.

Kijátszható a Facebook - kis csalással könnyű élre jutni Kijátszható a Facebook - kis csalással könnyű élre jutni

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak