Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 75 találat van a digibiz.hu oldalon

2012.
12.19.
16:03
0 hozzászólás

4 milliárd dollár mobil hirdetésre

Címkék: hirdetés | mobil | Facebook | Twitter


Egy kutatás szerint év végére az Egyesült Államok mobil hirdetésekre fordított költése eléri a 4 milliárd dollárt, aminek nagy részét a Facebook és a Twitter teszi ki.

2012.
03.07.
15:32
0 hozzászólás

Lassul a Facebook növekedése, gyorsul a Twitteré

Címkék: Facebook | Twitter


A Facebook amerikai felhasználói bázisához képest eltörpül a Twitteré, azonban a mikroblog szolgáltató továbbra is gyorsabban növekszik, mint a legnagyobb közösségi oldal.

2012.
01.23.
13:43
0 hozzászólás

Hírszolgáltatót vett a Twitter

Címkék: Twitter | Summify


A Twitter felvásárolta a Summify nevű közösségi hírszolgáltató vállalatot. Így szeretné még hasznosabbá tenni az oldalt az egyre növekvő felhasználói bázis számára.

2011.
12.13.
15:11
0 hozzászólás

A részvények miatt hagyják el a dolgozók a Twittert

Címkék: Twitter


Miközben egyre nagyobb céggé válik a Twitter, mégis egyre többen vannak azok is, akik elhagyják a céget. Főleg a dolgozói részvények kibocsátását követően.

2011.
12.09.
13:27
0 hozzászólás

Megújult a Twitter

Címkék: Twitter


Csütörtök este megújult a Twitter, amely számottevő átalakításon esett át. Többek között Főoldal, Kapcsolat, Felfedező és Profil gombokkal bővült, az üzleti oldalak pedig jobban képviselik a márka jegyeket.

2011.
12.06.
14:47
0 hozzászólás

A profilkép a legfontosabb

Címkék: Facebook | Twitter


Egy weboldalak áttekintésekor a szemmozgást rögzítő rendszert ezúttal a szociális tartalmú oldalakra állítottak rá. Az eredmények nem meglepőek, de a munkakör lehet fontosabb, mint az arckép.

2011.
11.11.
13:39
0 hozzászólás

Lelassult a közösségi média használat

Címkék: Facebook | Twitter


A Fortune 500 lista vállalatai, vagyis Amerika legnagyobb cégeinek többsége használja ugyan a Facebookot, a Twittert és a szakmai blogokat, azonban aktivitásukat nem bővítették az elmúlt egy évben.

2011.
08.23.
13:34
0 hozzászólás

Minden képünk a Twitteren

Címkék: Twitter


A Twitteren már a profilban is látszódni fognak a felhasználók fotói. Függetlenül attól, hogy a Twitter saját fotófeltöltőjével, vagy más oldalakon keresztül, mint a Yfrog, a Twitpic, vagy az Instagram, teszünk fel képeket a mikroblogra, azok mind megjelennek, hogy minél többet eláruljanak a tweetelőről.

2011.
08.03.
13:59
0 hozzászólás

600 cég a Twitteren

Címkék: Twitter


A Twitter addig nem nagyon foglalkozott reklámozással, míg már négy éve működött a szolgáltatás. Mióta azonban 2010-ben elindították a Promoted Products-ot, egyre többen hirdetnek a mikroblogon.

2011.
08.02.
13:47
0 hozzászólás

Oroszok a Twitterben

Címkék: Twitter


Az amerikai mikroblog szolgáltatás folyamatosan növekszik, felhasználók tekintetében és gazdaságilag is. Jelenleg a New York Times szerint már 8 milliárd dollárra értékelik.

|« első « előző 12 3 4 5 6 7 8 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak