Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
09.23.
10:55
0 hozzászólás

Megindult a Facebook

Címkék: Facebook | The Washington Post | Spotify


A Facebook számos médiacéggel és kisebb fejlesztői vállalattal kialakított partneri kapcsolatot mutatott be, és egy rakás új funkciót a tegnapi f8 konferencián.

2011.
07.25.
09:41
0 hozzászólás

Betört a svéd online zeneszolgáltató Amerikába

Címkék: Spotify


Az első héten 70000-en regisztráltak Amerikában a svéd eredetű, online zenei streaming szolgáltatásra olyanok, akik fizetnek is a tagságért.

2011.
05.26.
11:46
0 hozzászólás

Facebook és Spotify együttműködés?

Címkék: Facebook | Spotify


A Facebook és a Spotify állítólag partnerségre készül, bár pénzügyekről ezzel kapcsolatban eddig nincsen szó. Mindenesetre a több mint 1 millió felhasználóval rendelkező zenemegosztó akár két héten belül megjelenhet a legnagyobb közösségi oldalon.

2011.
04.18.
15:02
0 hozzászólás

Drágul a győztes Spotify

Címkék: Spotify


Az európai Start-Up 100-as lista első helyezettje május elsejétől havi 10 órára csökkenti ingyenes streaming szolgáltatását.

2011.
04.14.
16:35
0 hozzászólás

2 milliárdot ér a legjobb startup

Címkék: startup | Spotify


A hat hónapon át tartó körültekintő értékelés után végre bejelentették a European Tech Start-Up 100 díjazottjait. A lista első helyére az online zenemegosztó Spotify került, amelybe nemrég 100 millió dollárt fektetett be az orosz DST, amelynek a Grouponban és a Facebookban is vannak érdekeltségei.

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak