Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 49 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
05.04.
10:02
0 hozzászólás

A 17. hét legolvasottabb online témája

Címkék: Látogatottsági statisztika


A látogatottsági adatokat nézve április utolsó hetében a választási eredmények mellett a Bajnokok Ligája összefoglalója és Daróczi Dávid halálának körülményei foglalkoztatták az olvasókat - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
04.27.
11:00
0 hozzászólás

Az elmúlt hét legolvasottabb online témái

Címkék: Látogatottsági statisztika |


A látogatottsági adatokat nézve április harmadik hetében az Origo tarolt az izlandi tűzhányóról készített összeállításával. A múlt héten Daróczi Dávid halálával több médium foglalkozott, mint a választások második fordulójával - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
04.26.
11:14
0 hozzászólás

Választás 2010: Átlagosan 30 százalékkal esett a netes érdeklődés

Címkék: választás 2010 | Látogatottsági statisztika


A 2010-es választások második fordulós adatainak tükrében elmondhatjuk, hogy nemcsak az urnák előtt álltak kevesen, a netes érdeklődés is jóval alul maradt az első fordulós értékekhez képest. Az első három helyezett - nem meglepő módon - az Index címlapja, az Origo címlapja és a Blog.hu lett.

2010.
04.21.
11:45
0 hozzászólás

Az időjárásportáloknak dolgozik a vulkán és a hóvihar

Címkék: Látogatottsági statisztika | internet


Az időjárási portálok olvasottsági rekordjai szinte kivétel nélkül a hétfői napokra esnek, ezeket az egyéb napok csak akkor képesek überelni, ha márciusban hó esik, vagy ha ne adj isten kitör egy izlandi vulkán. Ha csak az olvasottsági adatokat nézzük, ez utóbbinak - bár a hétfőket azért bőven lenyomja - kisebb a jelentősége, mint egy kiadósabb hóviharnak.

2010.
04.20.
10:45
0 hozzászólás

Lebutított változatban működik Ferihegy weboldala

Címkék: Látogatottsági statisztika | bud.hu


Hétfőn délben a megnövekedett terhelés hatására lényegében elérhetetlen volt a Budapest Airport weboldala, a bud.hu-t felkereső látogatók csak kínosan lassan, vagy inkább egyáltalán nem érhették el az induló és érkező járatokkal kapcsolatos információkat. Estére fapadosan, de működött az oldal.

2010.
04.14.
14:03
0 hozzászólás

Történelmi látogatottsági rekordok születtek a választások hétvégéjén

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika | választás 2010


A 2010-es országgyűlési választás napján a magyar internet történetében a hétvégi látogatók száma először lépte át a 3 milliót. Ezt a rekordot másnap egy újabb követte, a Medián webAUDIT több mint 3,7 millió hazai látogatót mért az első fordulót követő hétfőn. Új látogatottsági csúcsot könyvelhetett el a három vezető tartalomszolgáltató is - derül ki a Medián webAUDIT digibiz.hu-nak készített összesítéséből.

2010.
04.12.
10:35
0 hozzászólás

A hazai website-ok forgalma a választások estéjén

Címkék: választás 2010 | Látogatottsági statisztika


A tegnap esti sajátságos kampánycsend-hosszabbítás a website-ok látogatottságára is alaposan kihatott, hiszen nem volt lehetőségük folyamatosan publikálni a választási részeredményeket. A Medián webAUDIT mérése szerint ennek ellenére a szokásosnál kétszer-háromszor több látogató kereste fel az esti órákban a hazai híroldalakat, abban bízva, hogy valami kézzel fogható eredményhez juthat. A vezető oldalakkal ellentétben a blogok összeomlottak.

2010.
04.11.
23:35
0 hozzászólás

2010 Országgyűlési választások: Bírták a terhelést a portálok

Címkék: választás 2010 | Látogatottsági statisztika


Az idei választási hajrát hivatalosan minden vezető hírportál bírta szusszal. Konzultáltunk a mérőszámok ismerőivel, hétfőn reggel közöljük az összesített adatokat.

2010.
04.06.
13:40
0 hozzászólás

Vatera és Teszvesz: Kétmillióan üzletelnek a hazai aukciós oldalakon

Címkék: Vatera | Teszvesz | aukciós portál | árbevétel | Látogatottsági statisztika


Az aukciós oldalak népszerűsége töretlen, mind a látogatottságuk, mind a tényeges forgalmuk az egekig ér. Megnéztük, hogyan finanszírozza működését a Teszvesz és a Vatera, és körbejártuk közelmúltbeli nagy dobásaikat.

|« első « előző 1 2 3 4 5 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Augmented reality: Hallott már róla?

Az augmented reality mobiltechnológiára való átterjedése előrevetíti, hogy a jövőben mobiljaink fő feladata lesz tetszőleges pillanatban összekötni a digitális és a valódi világot. Kereséseinket intuitív módon, a fizikai világra kiterjesztve futtathatjuk, a találatok pedig szintén kézzelfogható valóságként érkeznek szempillantás alatt.

A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak