Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 49 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
06.15.
10:43
0 hozzászólás

A foci VB-t megelőző hét legolvasottabb online témái

Címkék: Látogatottsági statisztika


Még múlt héten is a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy a kormány gazdaságpolitikai bejelentései hogyan befolyásolják a forint helyzetét, emellett még mindig a Daróczi-Liptai páros életét taglaló cikkekre kattintottak a legtöbben- derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
06.14.
10:35
0 hozzászólás

Amerikai előválasztások: a YouTube általában az esélytelenebb pályázóknak kedvez

Címkék: Látogatottsági statisztika | választás | kampány | internet | YouTube


Az Egyesült Államokban zajló előválasztásokon egyre nagyobb sikert aratnak azok a jelöltek, akiknek eddig esélyük sem volt a nagy pártokkal szemben. A webes kampányvideóktól kezdve, az internetes adománygyűjtési akciókon át, a világháló egy sor eszközt ad a politikusok kezébe kampányaik során. Nem volt ez máshogy hazánkban sem, történelmi internetes látogatottságot generált az áprilisi választás.

2010.
06.13.
18:50
0 hozzászólás

Foci VB 2010: hétfőtől beindulnak a netezők

Címkék: Látogatottsági statisztika


A 2010-es foci VB első napját nagy érdeklődés övezte, csak az Index.hu közvetítését hatvanezren figyelték. Az igazi rohamra munkaidőben kell számítaniuk a portáloknak, ekkor a netezők száma várhatóan meghaladja a százezret - derül ki abból a gyorsjelentésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
06.08.
08:47
0 hozzászólás

Az árvízi és tőzsdei katasztrófák vezetik a hírversenyt

Címkék: Látogatottsági statisztika


Az árvíz és az új kormány gazdasági bejelentései kötötték a le az olvasók figyelmét a múlt héten. Az aggódó netezők napokon keresztül folyamatosan követték a fejleményeket a vezető hírsite-ok híradásaiban - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
06.01.
11:51
0 hozzászólás

Az új kormány nem hozta lázba az online fogyasztókat

Címkék: Látogatottsági statisztika


A múlt hét online hírtermését kifejezetten szerény érdeklődés övezte, napi 44 ezer látogatóval könnyedén Top50-be lehetett kerülni, amire már rég nem volt példa - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
05.25.
10:35
0 hozzászólás

Az árvíz és Győzike taroltak a múlt héten

Címkék: Látogatottsági statisztika


A múlt hét legfontosabb hírei a folyamatos esőzések következtében kialakult árvizek alakulásáról és következményeiről szóltak, többek között az M1-es autópálya beszakadása miatti közlekedési káoszról - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
05.20.
10:05
0 hozzászólás

Halálos április: Választások helyett bulvár diadal - havi látogatottsági adatok

Címkék: Látogatottsági statisztika


Az online kiadók üzleti sikerességük érdekében nagy gondot fordítanak arra, hogy tartalom kínálatukon keresztül minél több olvasót elérjenek nap mint nap. A Hírkereső segítségével kísérletet teszünk arra, hogy megtaláljuk az olvasókat leginkább érdeklő témákat és hívószavakat. Kezdésként a hírkereső csoport 2010. áprilisi forgalom statisztikáit boncolgatjuk.

2010.
05.19.
15:14
0 hozzászólás

A Hírszerző.hu-val bővül a HVG online portfoliója

Címkék: tartalomszolgáltató | Látogatottsági statisztika


A Hírszerző hírportállal bővül a HVG Online Zrt. webes kiadványcsaládja. A megállapodás értelmében június 1-től Gavra Gábor főszerkesztő vezetésével folyik majd a munka, a marketing- és hirdetésszervezési tevékenységét a HVG cégcsoport végzi majd. Az üzlet tehát a domainnév, az eszközök és a szerkesztők átvételére vonatkozik.

2010.
05.18.
10:14
0 hozzászólás

A heti látogatottsági lista tízes elitje

Címkék: Látogatottsági statisztika


Az év 19. hete nem szűkölködött hírekben, történésekben, így nem véletlen, hogy több mint 90 ezer napi olvasó kellett a heti cikklátogatottsági lista tízes elitjébe kerüléshez - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
05.12.
10:01
0 hozzászólás

A legolvasottabb téma májusban

Címkék: Látogatottsági statisztika


A látogatottsági adatokat nézve május első hetében Stohl András hétvégi autóbalesete foglalkoztatta az olvasókat - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

|« első « előző 1 2 3 45 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Magyar fejlesztés az e-vámügy

Június közepe óta létezik egyablakos, elektronikus vámügyintézés Magyarországon, amitől az ügyintézés felgyorsulását és leegyszerűsödését várják, kisebb költségért. A magyar fejlesztés egyedi, sehol ennyi hatóságot nem hangoltak össze az EU projektjében. Szántó Tamást, a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ elnökhelyettesét kérdeztük az új rendszerről.

Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak