Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 49 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
07.14.
13:26
0 hozzászólás

A hetivalasz.hu lebuktatta Stohl Bucit - olvasottsági rekordok

Címkék: Látogatottsági statisztika


A hirkereső.hu-ra 2010. júniusában 176 091 hír link érkezett a partnerektől, vagyis júniusban minden percben 4 cikk jelent meg az oldalon. A témákat illetően - nem meglepő módon - ismét a bulvár diadalmaskodott, a hetivalasz.hu Stohl Bucival foglalkozó cikke lepipálta a foci vb-ről, a devizaárfolyamok szédületes változásáról és a hazai közélet átalakulásáról szóló híreket.

2010.
07.13.
09:44
0 hozzászólás

Stohl rövid időre beelőzte Liptait

Címkék: Látogatottsági statisztika


A foci VB-hez kapcsolódó hírek közül 11 cikk került a Top50-es listába, közülük majdnem a fele a magyar játékvezetővel, Kassai Viktorral foglalkozott. A múlt héten Stohl András debütált, a vele kapcsolatos cikket olvasták a legtöbben - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
07.12.
16:50
0 hozzászólás

Nagy versenyt hozott a 2010-es foci vb a sport oldalak között

Címkék: Foci VB 2010 | Látogatottsági statisztika


A 2010-es foci vb végén a digibiz összegyűjtötte a legnagyobb látogatottságú sport oldalak forgalmi adatait a WebAuditról; az [origo], az Index SportGéza rovata és a Nemzeti sport online ismét rekord forgalmat regisztrált. A legtöbb látogatót az [origo] sport rovata vonzotta, alig maradt el tőle a SportGéza, a legtöbb időt azonban a Nemzeti sport online-on töltötték az olvasók, itt egy látogató átlagosan több mint hat oldalt nézett meg.

2010.
07.06.
11:25
0 hozzászólás

Claudia legyőzte Schmittet

Címkék: Látogatottsági statisztika


Egyértelműen megérkezett a nyaralási szezon, ami folyamatosan csökkenő webforgalmat jelent. Múlt szombaton a hazai netezők száma alig haladta meg a 2,4 milliót, amire 9 hónapja nem volt példa. A toplistát még mindig Claudia vezeti - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
06.29.
14:35
0 hozzászólás

Közösségi oldalak a nagyszínpadon - online fesztiválkörkép

Címkék: Látogatottsági statisztika | online szolgáltatás | online ügyintézés |


A közösségi szájtokon való jelenlét a fesztiváloknak is létszükséglet, az oldalakat lájkolni és követni szinte kötelező. Az európai rendezvények szervezői emellett online fesztiváltévével, fesztiválos iPhone applikációval, a fesztiválhonlapba integrált repjegy- és autóbérlési lehetőséggel is előrukkoltak.

2010.
06.29.
10:34
0 hozzászólás

Heti látogatottság: a focista feleségek kötötték le netezők figyelmét

Címkék: Látogatottsági statisztika


A 2010-es foci VB-hez kapcsolódó hírek közül 9 cikk került Top50-es online látogatottsági listába a múlt héten, élükön a futballista feleségekkel foglalkozó cikkel - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
06.28.
07:33
0 hozzászólás

Látogatottsági rekordot döntött a YouTube

Címkék: Látogatottsági statisztika | YouTube


Májusban az amerikai felhasználók 14,6 milliárd videót néztek meg a YouTube-on, ami minden eddiginél nagyobb érdeklődést jelent. A világ első számú videómegosztója az elmúlt hónapokban rengeteget fejlődött, amit a látogatók meg is hálálnak.

2010.
06.22.
11:12
0 hozzászólás

A foci VB ellenére uborkaszezon van az online hírgyártásban

Címkék: Látogatottsági statisztika


A várakozásokkal ellentétben a múlt hét nem a 2010-es foci VB-ről szólt. A 24. hét legolvasottabb online témáit továbbra is az új kormány intézkedései valamint Liptai Claudia és Sthol András generálták.

2010.
06.21.
12:33
0 hozzászólás

Kik és hol nézik a 2010-es foci VB-t?

Címkék: Foci VB 2010 | Látogatottsági statisztika


Egy ezer fős közvélemény-kutatás szerint a magyarok fele követi a 2010-es foci VB-t. A megkérdezettek 23 százaléka nyilatkozott úgy, hogy szinte az összes mérkőzést megnézi, főként tévén és interneten keresztül. Szavazataik alapján, most olvasóink szokásait is górcső alá vettük.

2010.
06.17.
08:15
0 hozzászólás

A gasztroblogok offline is termelik a pénzt

Címkék: Látogatottsági statisztika | blog | közösségi oldal | hirdető


A gasztroblogolás szerencsés műfaj, főleg, amióta külön sales house is foglalkozik a felületek értékesítésével. Ha valaki komolyan veszi a posztolást, nem csak havi pár tízezer forintnyi online reklámbevételre tehet szert, hanem offline forrásokból rendre ki is egészítheti azt.

|« első « előző 1 2 34 5 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak