Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 49 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.21.
12:29
0 hozzászólás

A múlt héten az [origo] vitte a prímet

Címkék: Látogatottsági statisztika | internet


Ez a hét nem tartogatott újabb riasztó gazdasági fejleményeket, csupán egy árfolyamok alakulásával foglalkozó cikk került be a Top 50-es listába. A bulvár téma iránt érdeklődök főként a kereskedelmi televíziók szenzációéhes műsorairól tájékozódtak, és természetesen kiemelt helyen szerepel Claudia magánélete is. A legtöbb cikket az Origo delegálta a Top10-be - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
09.14.
14:03
0 hozzászólás

A foci és a belpolitika foglalkoztatja a netezőket

Címkék: Látogatottsági statisztika


Szeptember második hete az új kormány első száz napjának értékelésével telt, az ötven legolvasottabb online írás közül nyolc foglalkozott az Orbán-kormány eddigi teljesítményével - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
09.07.
14:50
0 hozzászólás

Az X-Faktor a neten is tarol

Címkék: Látogatottsági statisztika


A Top50-es lista közel háromnegyede ezen a héten is a bulvár hírekről szól, ám ami ezen belül is mindent visz, az a legújabb tehetségkutató, az X-faktor. Az ehhez kapcsolódó hírekre előszeretettel kattintanak az olvasók. A politika még mindig nem túl csábító a netezők számára, de néhány tudományos cikk annál inkább - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
08.31.
10:42
0 hozzászólás

A magyar katonákra figyelt az ország

Címkék: Látogatottsági statisztika


Megrázta az országot a magyar katonák afganisztáni megtámadása, az erről szóló hírek szerepeltek a top 50-ben a legtöbbször. Ám a statisztika azt is mutatja, hogy nyár végén elegendő néhány ezer kattintás a legolvasottabbak közé való bejutáshoz. A kormánnyal és általában a politikusokkal szinte senki sem foglalkozott még, feltehetően az ő idejük ősszel jön el - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
08.24.
10:28
0 hozzászólás

Tragédiákkal foglalkozik az online sajtó

Címkék: Látogatottsági statisztika


Az olvasók továbbra is a bulvár témákra vevők, a top50-es lista három negyede ilyen cikk volt. A héten leginkább az ácsi tragédiáról és a rendőr motoros balesetéről cikkeztek a portálok - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
08.17.
10:52
0 hozzászólás

Zámbó Jimmy halálára kattintottak

Címkék: Látogatottsági statisztika


Augusztus második hete a nyári bulváréhség jegyében telt, pletykák, tragédiák, érdekességek tarkítják a legolvasottabb online cikkek rangsorát. A rendőrgyilkosság még mindig érdekli a látogatókat, és az újdonság erejével hatottak Zámbó Jimmy esetleges meggyilkolását taglaló cikkek - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
08.10.
13:17
0 hozzászólás

A rendőrgyilkosság mindenkinél kicsapta a biztosítékot

Címkék: Látogatottsági statisztika


Augusztus első hetének vezető híre egyértelműen az alsóörsi rendőrgyilkosság volt. Az első webes híradásokat közel kétszázezren olvasták, az 50 legolvasottabb hazai cikk több mint negyede foglalkozott ezzel a témával - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
08.03.
11:52
0 hozzászólás

A szex-botrány és a darubaleset lenyomta a sztárok magánéletét

Címkék: Látogatottsági statisztika


Az olvasók még mindig a könnyen fogyasztható bulvár témákra vevők, a múlt héten 31 bulvár cikk került be a top50-es listába. Ám ezek többsége most nem a sztárok magánéletével, sokkal inkább "hétköznapi" botrányokkal foglalkozik - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
07.27.
10:40
0 hozzászólás

A gazdasági hírek végre lekörözték a bulvárt

Címkék: Látogatottsági statisztika


Július második felére jellemzően fajsúlyos téma nélkül marad a sajtó, és az olvasók is inkább a könnyen fogyasztható bulvár témákra vevők, vagyis beáll az uborkaszezon. A múlt héten azonban az IMF tárgyalásoknak köszönhetően a belpolitikai hírek voltak előtérben a hazai online médiában - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
07.20.
13:58
0 hozzászólás

Bulvárral pörög az origo - heti látogatottsági adatok

Címkék: Látogatottsági statisztika


Bár véget ért, még jó néhány foci VB-vel kapcsolatos - és igen hangzatos - cikk került a legolvasottabbak toplistájába. Az esemény lezárása után újra erőre kapott a hazai bulvár két rongyosra beszélt sztárja a Liptai - Stohl páros - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

|« első « előző 1 23 4 5 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mi értelme van az MTI-nek?

Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

Mi értelme van az MTI-nek? Mi értelme van az MTI-nek?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak