Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 28 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
10.07.
11:26
0 hozzászólás

Érkezik Androidra is a budapesti SmartCity

Címkék: Android


A Ponte.hu pár hónapja indította el a SmartCity iphone-os verzióját. A SmartCity egy Budapestre készült útvonaltervező alkalmazás. Nagyjából azt tudja, amit egy átlag navigációs szoftver, csak épp nem az autósoknak, hanem a tömegközlekedőknek segít megtervezni, hogy milyen útvonalon, milyen járatokkal érdemes eljutniuk A-ból B-be.

2010.
09.06.
19:02
0 hozzászólás

Drágulnak az iPhone-appok

Címkék: Android | Google App Store


A Distimo mobilplatformokat elemző cég szeptember eleji kutatása a különböző platformokon folytatott árképzési metódusokat vizsgálja. Ebből többek között kiderül, hogy az eddigi tapasztalatoknak megfelelően a Google App Store-ja rendelkezik százalékosan a legmagasabb ingyenes-szoftver aránnyal a többi platformhoz képest, és ez az arány a jelek szerint csak tovább növekszik.

2010.
08.16.
13:59
0 hozzászólás

A Google is bevezeti a PayPal-t

Címkék: Google | Android | PayPal | iPhone


A Google újabb nagy fába vágta fejszéjét: most éppen azon dolgozik, hogy lehetővé tegye a PayPal fizetési módot az Android operációs rendszerébe. Teszi ezt úgy, hogy ez a legnagyobb konkurenciája az eddig használt Google Checkoutnak. Valószínűleg ennek az egyetlen oka, hogy ezzel még több felhasználót tud magához csábítani. Jó úton haladnak, hiszen az Androidot használók száma kezdi lenyomni az iPhone-t.

2010.
08.13.
11:56
0 hozzászólás

Az Oracle perbe fogta a Google-t

Címkék: Google | Oracle | szabadalomsértés | Android


A Google-t most az Oracle vádolta meg, azt állítják, hogy teljesen jogtalanul használja az Android telefonokon a Java technológiát. Szabadalomsértéssel kapcsolatos vádak már korábban is érték a céget, akkor a Xerox fordult bírósághoz.

2010.
07.30.
13:16
0 hozzászólás

Időkép applikáció az Androidon

Címkék: Android | iPhone | időjárás


Az idokep.hu május elején indította el iPhone-os kliensét, amely igen csak felkeltette a látogatók figyelmét. Rövidesen hiányolni kezdték az applikációt azok is, akik a Google mobil operációs rendszerét használják telefonjaikon, így a mai naptól ennek is eleget tesz a site.

2010.
07.16.
15:57
0 hozzászólás

A Google 24 százalékkal növelte bevételét

Címkék: Google | Android | tőzsde


Egy év alatt 24 százalékkal nőtt a Google bevétele, a második negyedévet pedig majdnem úgy zárta, ahogy azt elvárták tőle. Mindezt elősegítette egyrészről az Androidos okostelefonok iránti érdeklődés fellendülése, másrészt a Kínával való megegyezés, aminek a hatása azonnal érzékelhető volt a tőzsdén is.

2010.
07.01.
15:15
0 hozzászólás

Összefogás és hatalmi harc a mobilplatformok csataterén

Címkék: mobilplatform | összefogás | Android


Arra a kérdésre, hogy mire is kellene használnunk egyre okosabb zsebkütyüinket, a fejlesztők platformtól függetlenül, együtt keresik a választ. A hogyant kutatva viszont már érdekcsoportokba rendeződnek. De vajon beigazolódik-e, a jövendölés, mely szerint a mobilpiacon végre a nyitott forráskód lesz a győztes.

2010.
05.27.
14:52
0 hozzászólás

Kiélezett harc várható a mobilhirdetési piacon

Címkék: Android | iPhone | Google


A Symbian még mindig az élen, bár egyre sikeresebb az Android, fejleszteni itthon mégis az iPhone-ra éri meg leginkább. A Google mobilplatformjának legújabb verziója sok újítást hoz, de néhány héten belül itt az iPhone OS 4.0 is. Eközben felálltak az üzletágat kiszolgáló hirdetési cégek is, 2010 nagy előretörést hozhat a mobilüzletágak piacán.

|« első « előző 1 2 3 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Visszanyalt a fagyi

A Buzz jogsértései miatt indított jogi hajcihőt végül peren kívül sikerült rendeznie a Google-nek, de így is 2 milliárd forintnak megfelelő összegbe és egy fájóan népszerű videó elterjedésébe került az azóta megbukott termékük agresszív bevezetőkampánya.

Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak