Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 45 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
08.29.
10:22
0 hozzászólás

Helyi akciók az Amazontól

Címkék: Amazon


Az Amazon kiterjeszti a helyi akciókkal foglalkozó oldalát New York-ra és más városokra Amerikában. Azt várják, hogy az emberek úgy rákapnak majd az ajánlatokra, mint a Groupon esetében, bár az mostanában veszteséget produkált.

2011.
08.17.
14:20
0 hozzászólás

Cloud szolgáltatás az amerikai kormánynak

Címkék: Amazon


Az Amazon kedden bemutatta GovCloud szolgáltatását, amely lehetővé teszi az amerikai kormányzati szerveknek és vállalkozóknak, hogy hivatalos munkákat tároljanak, mozgassanak egy olyan cloud rendszeren, amely megfelel a biztonsági és szabályozási követelményeiknek.

2011.
08.11.
12:48
0 hozzászólás

Az Amazon kijátssza az Apple-t

Címkék: Amazon | Apple


Mióta az Apple változtatott az App Store szabályain a nagy cégeknek ki kellett venniük alkalmazásaikból a honlapjaikra mutató linkeket. Ezt meg is tették, azonban többen megpróbálják ezt kikerülni, ahogyan az Amazon is.

2011.
07.27.
15:55
0 hozzászólás

Rekord bevétel az Amazonnál

Címkék: Amazon


Az Amazon második negyedéves jelentése a tavalyi hasonló időszakhoz képest 51 százalékos növekedésről számolt be, ez pedig a leggyorsabb emelkedés az évtizedben.

2011.
07.05.
11:29
0 hozzászólás

Az Amazon megveszi Anglia legjobb online könyvesboltját

Címkék: Amazon


Hétfőn bejelentették, hogy az Amazon felvásárolja a The Book Depository-t, a legnépszerűbb angol online könyváruházát, ami több mint 100 országba szállít 6 millió könyv közül.

2011.
06.20.
09:47
0 hozzászólás

Spam könyv ellen az Amazonon

Címkék: Amazon | Kindle


Az Amazon Kindle e-könyv áruházát ellepték a spam-ek, ami nem csak a vásárlóknak rossz hír, de a jogos szerzőknek is.

2011.
06.08.
14:16
0 hozzászólás

Az Amazon Kindle jövőre már a bevételek tizedét hozhatja

Címkék: Amazon | Kindle


Még mindig az Amazon fő üzleti tevékenysége, az online kereskedelem hozza számára a legtöbb bevételt, de a Kindle is egyre erősebben vesz részt a profit termelésében.

2011.
05.26.
14:19
0 hozzászólás

Lady Gagával erősít az Amazon

Címkék: Amazon | Lady Gaga


Az Amazon Lady Gaga új Born This Way albumát használja fel arra, hogy az Apple-lel versenyezzen a zeneipari eladásokban.

2011.
04.27.
11:56
0 hozzászólás

Drámaian csökkent az Amazon bevétele

Címkék: Amazon


Az első negyedév eredményei alapján ugyan 9,86 milliárd dolláros forgalma volt az Amazonnak, ami 38 százalékos növekedést jelent az egy évvel ezelőttihez képest, de eközben zuhant a nettó árbevétele. A múlt héten leálltak az Amazon által működtetett szerverek.

2011.
03.29.
18:57
0 hozzászólás

5 giga ingyen az Amazontól

Címkék: Amazon


Igaznak bizonyultak azok a pletykák, amelyek szerint az Amazon tervezi egy virtuális személyes zenetárhely létrehozását, ma megnyitották az új felületet. Ezzel pedig szépen megelőzték a Google-t és az Apple-t akik szintén be akarnak vezetni úgynevezett "cloud" alkalmazást.

|« első « előző 1 23 4 5 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak