Budapesten a Starbucks - weboldal és wifi nélkül

Szerző: digibiz

Címkék: Starbucks | Wifi

2010.
06.15.
16:30

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A hírek szerint ma nyílt meg a Starbucks régen várt kávézója a Westendben, a neten egyelőre nem sok látszik a nemzetközi kávézólánc első hazai leányából. Pedig az Egyesült Államokban mától ingyen adja a kávé mellé a wifit, ami eddig két óránként 4 dollárba került.

A hírek szerint megnyílt a várva várt Starbucks kávézó Budapesten, így Bécs, Bukarest, Prága és Varsó után végre itthon is ihatjuk az amerikai tulajdonú kávéházlánc termékeit. Az interneten az évek óta tartó találgatáson kívül csak a nyitásról szóló híreket találjuk, a kávézónak egyelőre nincs weboldala, holott például a 2007 áprilisában megnyitott román egységnek a cég általános arculatába illeszkedő oldalait megtaláljuk a starbucksromania.ro címen.


twitpic.comA mai nap azonban nem csak a magyar kávéfogyasztóknak és Starbucks rajongóknak jelent új időszámítást, az anyacég mától fogva ingyen adja a wifit az Egyesült Államok-beli üzleteiben. A szolgáltatásért eddig egy centtel kevesebb mint négy dollárt kellett fizetni, amiért a kávé mellett két óráig lehetett internetezni. A Starbucks két órányi ingyenes wifit azoknak kínál, akik csatlakoznak a kávézólánc hűségprogramjához, akik AT&T hozzáféréssel rendelkeznek korlátlanul használhatják a netet. Az ingyenes wifi úttörője egyébként a McDonalds, amely üzleteiben ez év elején ugyancsak ingyenessé tette a wifi használatát.


A Starbucks 2008 óta működik együtt az AmResttel, aminek leányvállalata üzemelteti a budapesti kávézót, közösen nyitottak kávézókat már Csehországban és Lengyelországban is. Jelenleg összesen 16 kávézót működtetnek együtt a három országban - írja a deluxe.hu.
    
1 hozzászólás 

2010.
06.28.
09:06

Gabriel
FYI: A magyarországi Starbucks weboldala itt található

http://starbucks.hu/

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés