Budapesten a Starbucks - weboldal és wifi nélkül

Szerző: digibiz

Címkék: Starbucks | Wifi

2010.
06.15.
16:30

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A hírek szerint ma nyílt meg a Starbucks régen várt kávézója a Westendben, a neten egyelőre nem sok látszik a nemzetközi kávézólánc első hazai leányából. Pedig az Egyesült Államokban mától ingyen adja a kávé mellé a wifit, ami eddig két óránként 4 dollárba került.

A hírek szerint megnyílt a várva várt Starbucks kávézó Budapesten, így Bécs, Bukarest, Prága és Varsó után végre itthon is ihatjuk az amerikai tulajdonú kávéházlánc termékeit. Az interneten az évek óta tartó találgatáson kívül csak a nyitásról szóló híreket találjuk, a kávézónak egyelőre nincs weboldala, holott például a 2007 áprilisában megnyitott román egységnek a cég általános arculatába illeszkedő oldalait megtaláljuk a starbucksromania.ro címen.


twitpic.comA mai nap azonban nem csak a magyar kávéfogyasztóknak és Starbucks rajongóknak jelent új időszámítást, az anyacég mától fogva ingyen adja a wifit az Egyesült Államok-beli üzleteiben. A szolgáltatásért eddig egy centtel kevesebb mint négy dollárt kellett fizetni, amiért a kávé mellett két óráig lehetett internetezni. A Starbucks két órányi ingyenes wifit azoknak kínál, akik csatlakoznak a kávézólánc hűségprogramjához, akik AT&T hozzáféréssel rendelkeznek korlátlanul használhatják a netet. Az ingyenes wifi úttörője egyébként a McDonalds, amely üzleteiben ez év elején ugyancsak ingyenessé tette a wifi használatát.


A Starbucks 2008 óta működik együtt az AmResttel, aminek leányvállalata üzemelteti a budapesti kávézót, közösen nyitottak kávézókat már Csehországban és Lengyelországban is. Jelenleg összesen 16 kávézót működtetnek együtt a három országban - írja a deluxe.hu.
    
1 hozzászólás 

2010.
06.28.
09:06

Gabriel
FYI: A magyarországi Starbucks weboldala itt található

http://starbucks.hu/

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Vatera vagy Teszvesz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés