Webshopot üzemeltet az egyház

Szerző: digibiz Forrás: MTI

Címkék: online vásárlás | Pápa | Anglia

2010.
08.08.
10:11

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

XVI. Benedek Pápa angliai látogatása igen csak nagy költségeket jelent a brit katolikus egyház számára, ezért az interneten próbálnak támogatást szerezni, de nem is akárhogy. Az esemény hivatalos honlapjának webshopjában az érdeklődök 5 fontért (1697 forint) hűtőmágnest, de 30 fontért (10180 forint) még akár Swarovski-karkötőt is vehetnek a Pápa "logójával".

A vásárlók nemcsak emléktárgyakkal lehetnek gazdagabbak, de segítenek a becslések szerint ötmilliós brit katolikus közösségnek is abban, hogy előteremtsék XVI. Benedek Skóciában kezdődő négynapos látogatásának rájuk háruló költségét. Az ajándékok, ha nem is elégítik ki mindenki ízlését, ugyanazok a szokásos árucikkek, amelyek a világon mindenütt felbukkannak pápalátogatáskor.

Sok hívőt felháborított, hogy az önkéntes adományozáson túl az egyház "belépőjegyet" akar szedni a legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményekre. Nemtetszésüknek a Catholic Herald című újság honlapján is hangot adtak egy blogbejegyzésre válaszolva.


    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés