Bevásárolt a Google orosz ellenfele

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Yandex | Loginza | Google

2011.
02.01.
12:37

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A legnépszerűbb orosz keresőportál, a Yandex startupok megszerzésében látja a jövőt. Legújabb szerzeményük a Loginza, amely egységes bejelentkezési plugint fejlesztett.

Az orosz Yandex keresőmotor fejlesztő, amit a Google keleti ellenfelének tartanak felvásárolta a Loginza elnevezésű startupot, aminek szolgáltatása lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a felhasználót elég legyen egyszer azonosítani a Facebook, a Twitter vagy az Open ID által támogatott oldalakon újabb regisztráció nélkül - írja a TechCrunch.com.

A Loginza egységes bejelentkezési plugin-ja támogatja a hitelesítést a Facebookon és a Twitteren, a Bloggeren, a WordPressen, a VeriSignen, AOL-on, Yahoo-n, Flickr-en, Last.fm-en, LiveJournal-en, myOpenID-n és az OpenID-n.

Az orosz startup elárulta, hogy az engedélyezési forma már 6500 oldalra van telepítve. A Yandex elmondta, hogy tervezik a támogatott szolgáltatók és pluginek listájának bővítését, és szeretnék a Loginzát más nyelvekre is lefordítani.

Azt is elárulták, hogy jelenleg új és érdekes projektekre vadásznak, és ennek érdekében megállapodást kötöttek több orosz startuppal, köztük a GreenfieldProjecttel, vagy a Galvstarttal. A cég fejlődése töretlen, a Comscore adatai alapján ez a világ jelenleg leggyorsabban növekvő online keresője.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mekkora az online adózási söralátét?

A kormányfő által még a kampány során használt söralátét-hasonlat éppen azt az attitűdöt fejezi ki, amiről a - törvénytisztelő - állampolgár az adózás kapcsán álmodik: ha már adózni kell, járjon ez a legkevesebb macerával. De vajon hogyan váltak be azok a kezdeményezések, amelyek az adózás egyszerűsítését hivatottak szolgálni, és mi a helyzet a kormányváltás időszakán átívelő, hasonló célú projektekkel?

Mekkora az online adózási söralátét? Mekkora az online adózási söralátét?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés