Bevásárolt a Google orosz ellenfele

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Yandex | Loginza | Google

2011.
02.01.
12:37

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A legnépszerűbb orosz keresőportál, a Yandex startupok megszerzésében látja a jövőt. Legújabb szerzeményük a Loginza, amely egységes bejelentkezési plugint fejlesztett.

Az orosz Yandex keresőmotor fejlesztő, amit a Google keleti ellenfelének tartanak felvásárolta a Loginza elnevezésű startupot, aminek szolgáltatása lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a felhasználót elég legyen egyszer azonosítani a Facebook, a Twitter vagy az Open ID által támogatott oldalakon újabb regisztráció nélkül - írja a TechCrunch.com.

A Loginza egységes bejelentkezési plugin-ja támogatja a hitelesítést a Facebookon és a Twitteren, a Bloggeren, a WordPressen, a VeriSignen, AOL-on, Yahoo-n, Flickr-en, Last.fm-en, LiveJournal-en, myOpenID-n és az OpenID-n.

Az orosz startup elárulta, hogy az engedélyezési forma már 6500 oldalra van telepítve. A Yandex elmondta, hogy tervezik a támogatott szolgáltatók és pluginek listájának bővítését, és szeretnék a Loginzát más nyelvekre is lefordítani.

Azt is elárulták, hogy jelenleg új és érdekes projektekre vadásznak, és ennek érdekében megállapodást kötöttek több orosz startuppal, köztük a GreenfieldProjecttel, vagy a Galvstarttal. A cég fejlődése töretlen, a Comscore adatai alapján ez a világ jelenleg leggyorsabban növekvő online keresője.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés