Az X-Faktor a neten is tarol

Szerző: digibiz Forrás: Median Webaudit/digibiz.hu

Címkék: Látogatottsági statisztika

2010.
09.07.
14:50

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Top50-es lista közel háromnegyede ezen a héten is a bulvár hírekről szól, ám ami ezen belül is mindent visz, az a legújabb tehetségkutató, az X-faktor. Az ehhez kapcsolódó hírekre előszeretettel kattintanak az olvasók. A politika még mindig nem túl csábító a netezők számára, de néhány tudományos cikk annál inkább - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

A nyár végének egyik biztos jele, hogy a tévécsatornák sorra előrukkolnak új műsoraikkal, ami évről-évre bőséges témát biztosít az online média számára. Idén a legelső visszhangok meglehetősen egyoldalúak, a legolvasottabb netes anyagok közé az X-Faktor rögtön négy cikkel és egy videóval tudott bekerülni. A TV2 "gasztro-randishow-ja" egy intim szóbeszédnek köszönhetően érte el a negyedik helyezést, ugyanakkor a Megasztár vagy más tévés produkció nem jutott be a top50-es listába. Az első őszi hét másik érdekessége, hogy a három dobogós helyet a tudomány-életmód témakörébe tartozó hírek szerezték meg, amire még nem nagyon volt példa.

Median Webaudit

A cikk-toplistát nézve úgy tűnik, a hazai politika még nem fejezte be a nyaralást, csupán a jobbik közrendvédelmi telepekről szóló javaslatának külföldi visszhangja árválkodik a legolvasottabb cikkek között. Gazdasági hírt is csak egyet találunk, egy külföldi szakvéleményt Magyarország államcsőd-kockázatáról. Érdemes kiemelni az Index.hu partidrogról készült videóját, amelyet egyetlen nap alatt 64 ezren néztek meg, igazolva, hogy fajsúlyos anyagokkal is el lehet érni a netezőket.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés