Amerikai médiavállalat vette meg Zoli atya gördeszkás videóját

Szerző: digibiz Forrás: MTI/ digibiz.hu

Címkék: internet | Youtube

2010.
08.23.
10:36

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A YouTube révén alig két hét alatt világhírűvé vált Lendvai Zoltán katolikus plébános gördeszkázós mutatványa, ami Brazíliától Oroszországig, a legnagyobb hírügynökségektől a neves világlapokig és televíziós társaságokig bejárta a világot. Egy amerikai médiavállalat megvette a róla készült felvételt.

A Zala megyei plébános a múlt héten nyilatkozott a Reutersnek és az AFP hírügynökségnek, valamint felvette vele a kapcsolatot egy brazil forgatócsoport is. A komoly hírszolgáltatók révén a brit BBC és az amerikai CNN honlapján is vezető hírként számoltak be Zoltán atyáról, de orosz, spanyol, portugál, olasz, francia nyelvű weblapokon, a szlovák Joj televízióban, a török Hürriyet című napilapban vagy a német Stern magazinban szintén közölték a róla szóló hírt és képeket. Visszajelzéseket kapott arról, hogy Peruban, Japánban, de még Kínában is látták a bemutatóját, s szinte kivétel nélkül dicsérő, elismerő szavakat kapott érte. A lassan 700 ezres látogatottságot élvező videót készítő 14 éves fiú is örülhet a szemfülességének, egy amerikai médiavállalat nemcsak egyszerűen letöltötte és felhasználta, hanem meg is vásárolta tőle az általa készített kisfilm közlésének jogát.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iPhone vagy Blackberry?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés