Az eBay is lehetővé tette az online ruhapróbát

Szerző: digibiz Forrás: emoney.allthingsd.com

Címkék: eBay | divat | App Store | Apple

2011.
01.13.
09:24

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Első helyen szerepel a webes vásárlás ellen szóló indokok között, hogy a ruhákat nem lehet felpróbálni. Az eBay legújabb Apple alkalmazásával ezt próbálja meg áthidalni, és a felhasználó saját fotójára vagy akár tükörképére próbálhatja a kiválasztott termékeket.

Korábban megírtuk, hogy a Google novemberben elindította a boutiques.com nevű webáruházát, amely jól megismerve az ízlésünket elkalauzol minket a nekünk tetsző ruhákhoz, így tulajdonképpen magunknak készítjük el a kedvenc butikunkat. Most az eBay egy ruhapróbálós api-val rukkolt elő, amivel segíti az online vásárlókat a megfelelő vásárlásban.

Néhány napja elérhető az App Store-ban az eBay megújított mobil alkalmazásának részeként, amit öt hónapja indítottak. Két lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére: A 'See It On' segítségével napszemüvegeket lehet próbálni vagy öltözetet az 'Outfit Builder' használatával.

A praktikus app használata egyszerű és szórakoztató. A 'See It On'-nal az iPhone 4 tulajdonosok az arcukról készített fotót beillesztik és az arcukról illesztik a kiválasztott napszemüveget. Van választék különböző méretben és színekben is. Ezután a kiválasztott terméket kikereshetik az eBay listájáról.

Az öltözet megalkotásához az 'Outfit Builder'-t lehet használni. A felhasználók kiválaszthatják a nekik tetsző ruhadarabokat az eBay alkalmazással és elraktározhatják a 'Personalized Closet' vagyis a személyre szabott öltözetek közé. Ezután a megfelelő darabokat össze tudják válogatni a tökéletes megjelenés kialakításához. A virtuális próbához a felhasználó kiteheti őket egy fehér vászonra vagy egy elmentett fotóra, sőt akár elő képre is, ha a készüléket egy barátra vagy a tükörre irányítja. Ezután a kép elmenthető vagy emailben elküldhető.

Az eBay mobil alkalmazásai 2 milliárd dolláros eladást generáltak tavaly, amivel percenként 13 ruhát, cipőt vagy kiegészítőt adtak el.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés