Az eBay is lehetővé tette az online ruhapróbát

Szerző: digibiz Forrás: emoney.allthingsd.com

Címkék: eBay | divat | App Store | Apple

2011.
01.13.
09:24

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Első helyen szerepel a webes vásárlás ellen szóló indokok között, hogy a ruhákat nem lehet felpróbálni. Az eBay legújabb Apple alkalmazásával ezt próbálja meg áthidalni, és a felhasználó saját fotójára vagy akár tükörképére próbálhatja a kiválasztott termékeket.

Korábban megírtuk, hogy a Google novemberben elindította a boutiques.com nevű webáruházát, amely jól megismerve az ízlésünket elkalauzol minket a nekünk tetsző ruhákhoz, így tulajdonképpen magunknak készítjük el a kedvenc butikunkat. Most az eBay egy ruhapróbálós api-val rukkolt elő, amivel segíti az online vásárlókat a megfelelő vásárlásban.

Néhány napja elérhető az App Store-ban az eBay megújított mobil alkalmazásának részeként, amit öt hónapja indítottak. Két lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére: A 'See It On' segítségével napszemüvegeket lehet próbálni vagy öltözetet az 'Outfit Builder' használatával.

A praktikus app használata egyszerű és szórakoztató. A 'See It On'-nal az iPhone 4 tulajdonosok az arcukról készített fotót beillesztik és az arcukról illesztik a kiválasztott napszemüveget. Van választék különböző méretben és színekben is. Ezután a kiválasztott terméket kikereshetik az eBay listájáról.

Az öltözet megalkotásához az 'Outfit Builder'-t lehet használni. A felhasználók kiválaszthatják a nekik tetsző ruhadarabokat az eBay alkalmazással és elraktározhatják a 'Personalized Closet' vagyis a személyre szabott öltözetek közé. Ezután a megfelelő darabokat össze tudják válogatni a tökéletes megjelenés kialakításához. A virtuális próbához a felhasználó kiteheti őket egy fehér vászonra vagy egy elmentett fotóra, sőt akár elő képre is, ha a készüléket egy barátra vagy a tükörre irányítja. Ezután a kép elmenthető vagy emailben elküldhető.

Az eBay mobil alkalmazásai 2 milliárd dolláros eladást generáltak tavaly, amivel percenként 13 ruhát, cipőt vagy kiegészítőt adtak el.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés