Az AppStore legrosszabb programjai

Szerző: Szűcs Ádám Forrás: Appleblog.blog.hu

Címkék: Apple | Apple store

2010.
11.07.
18:50

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Úgy vettem észre, az AppStore legrosszabb programjait egy helyen érdemes keresni. A leárazott programok között. Az Appshopper arra is képes, hogy az árcsökkenésen átesett appokat mutassa meg nekünk, és ki ne szeretné ezeket látni egy listán.

Az Appshopper arra is képes, hogy az árcsökkenésen átesett appokat mutassa meg nekünk, és ki ne szeretné ezeket látni egy listán. Sokszor előfordult már, hogy a drága játékokat pár napra lenyomták egy dollárra, és jobb az ilyet gyorsan észrevenni.

Persze miután sokan elkezdték ezt csekkolni, ráálltak az értéktelen programokat készítők is arra, hogy így nyomják bele a pofánkba a szarjaikat. A kedvencem, mikor egy ingyenesnek sem elég jó alkalmazás árát felemelik 30-50 dollárra, aztán egy hét múlva leejtik egyre. Az ember szeme csak először akad meg ezen, az évek során akciókra kihegyezett látószerv üzenetet küld az agynak, ami meg akarja tudni, mit adtak ennyiért.

Végigpörgettem tegnap, ezek a kedvenceim:

iCrazy - Psychology Tests

Állítólag pszichoteszt, folyamatos ingázásban van az ingyenes és a fizetős verzió között, így mindig rajta van a fent említett listán. Az igazán borzasztó a tartalma: olyan kérdésekkel próbálják megállapítani, hogy alkoholista vagy-e, hogy mennyit iszol egy nap, vagy a skizofrénokat a hallasz-e különös hangokat kérdéssel keresik. Nekem már volt szerencsém pszichológiai tesztet elvégezni, sok száz kérdés volt, amik egymással olyan kapcsolatban álltak, hogy a tévedés, önámítás vagy a szándékos hazugság azonnal kizárható legyen. Ez tehát nem alkalmas arra, amit ígér, ingyen sem kell.

SMAD1923

Egy rakás ebook van fent egy dollárra csökkentett árral, amik korábban több tíz eurósak voltak. Ez a példány, a The stories of months and days ráadásul ingyen letölthető könyv például a Google Bookson. Persze a leírásba odaírják, csak tesztelni van, de én nem tudom, hogy mit tesztelnek március óta. A könyvet a fejlesztő kipróbálhatja a telefonján, szóval hacsak ez nem az AppStore tesztje, nem értem.

BRAIN ACTIVASION Vol.2

Úgy aktiválja az agyunkat, hogy egy képen megváltoztat egy részletet, amit nekünk észre kell venni. Ekkor aktiválódik az agyunk a leírás szerint. Értitek, a képernyőn megváltozik valami, erre aktivizálódik az agy. Ez pedig a programnak köszönhető.

Hogy mást ne mondjak, természetesen szexi japán lányok képei változnak meg. hogy valami jó is legyen.

Motivate People To Perform

Ez a kis szösszenet a megjelenés napján csökkentett árat, természetesen rögtön akcióztak 3 euróra. A program segít a vállalati vezetőknek, hogy megtudják, hogyan motiválják a beosztottjaikat. Én annak idején tanultam különféle motivációs elméleteket, és a véleményem összességében az, hogy ha valaki megengedheti magának a kérdést, nem itt keresi a választ.

Persze ha az alkalmazás azzal az ajánlással indít, hogy ha motiválni akarsz, először az elégedetlenséget szüntesd meg, akkor már megéri az árát. Még összességében ez a legnormálisabb darab.

Ha van nektek is tippetek a legrosszabb appra, ne kíméljetek.


A bejegyzés írója Szűcs Ádám, az Appleblog.blog.hu szerzője.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés