Az Apple lenyomta a Lenovot

Szerző: digibiz Forrás: Mashable

Címkék: Apple | Lenovo | Kína

2011.
08.18.
14:42

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Apple először tudta megelőzni a Lenovot Kínában, miután a legutóbbi negyedévben kiemelkedően teljesített a területen.

Kínában az utóbbi időben jelentősen megnőtt az Apple termékei iránt a kereslet, beleértve az iPhone-t az iPad-et és a Mac-et is. Olyannyira, hogy még hamis márkaüzleteket is nyitottak az országban. Ez a népszerűség pedig, 3,8 milliárd dolláros eladást biztosított a cégnek.

A Lenovo, mely hét negyedéves időszak alatt folyamatosan megkapta a legnagyobb mértékben fejlődő vállalat címét a számítástechnikai iparban, 23,4 százalékkal tudott növekedni Kínában, viszont még így is kevesebb bevétele volt mint az Apple-nek, 2,8 milliárd dollár. A Bloomberg elemzői már számítottak rá, hogy a Lenovo visszaesik a második helyre, de ezt csak most tették hivatalossá a cégek.

Kínában egyébként az Apple hisztériát jellemzi, hogy az ország a második legnagyobb piac lett az App Store letöltéseinek tekintetében, májusban pedig 4 óra alatt elkapkodták az iPad 2-ből az összeset, amikor az megérkezett a boltokba.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés