Az Amazon kijátssza az Apple-t

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Amazon | Apple

2011.
08.11.
12:48

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Mióta az Apple változtatott az App Store szabályain a nagy cégeknek ki kellett venniük alkalmazásaikból a honlapjaikra mutató linkeket. Ezt meg is tették, azonban többen megpróbálják ezt kikerülni, ahogyan az Amazon is.

Az Amazon fejlesztett egy cloud szolgáltatást, Kindle Cloud Reader néven, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy weben is elérjék a könyveket, és le is tölthessék azokat. A szolgáltatás működik PC-n, Linuxon, MAc-en is, így az iPad-eken is használható. A Kindle Cloud Readerből pedig link mutat az Amazon áruházára, ahol egyből meg lehet venni újabb könyveket, így kiküszöbölték azt, hogy az alkalmazásból már nem lehet ezt megtenni.

Bár iPad-en fut a Cloud Reader, iPhone-on még nem, így ott egyelőre marad a Kindle alkalmazás használata. Viszont iPad-en jól működik és egyszerű átváltani az áruházból a könyvespolcunkra, bár egy kicsit lassú. Egy dologra kell csak figyelni, hogy a könyvek cloud verziói limitáltak annak tekintetében, hogy hány eszközön lehet olvasni őket.  
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés