Az Amazon kijátssza az Apple-t

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Amazon | Apple

2011.
08.11.
12:48

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Mióta az Apple változtatott az App Store szabályain a nagy cégeknek ki kellett venniük alkalmazásaikból a honlapjaikra mutató linkeket. Ezt meg is tették, azonban többen megpróbálják ezt kikerülni, ahogyan az Amazon is.

Az Amazon fejlesztett egy cloud szolgáltatást, Kindle Cloud Reader néven, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy weben is elérjék a könyveket, és le is tölthessék azokat. A szolgáltatás működik PC-n, Linuxon, MAc-en is, így az iPad-eken is használható. A Kindle Cloud Readerből pedig link mutat az Amazon áruházára, ahol egyből meg lehet venni újabb könyveket, így kiküszöbölték azt, hogy az alkalmazásból már nem lehet ezt megtenni.

Bár iPad-en fut a Cloud Reader, iPhone-on még nem, így ott egyelőre marad a Kindle alkalmazás használata. Viszont iPad-en jól működik és egyszerű átváltani az áruházból a könyvespolcunkra, bár egy kicsit lassú. Egy dologra kell csak figyelni, hogy a könyvek cloud verziói limitáltak annak tekintetében, hogy hány eszközön lehet olvasni őket.  
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés