Augusztustól zenei szolgáltatást indíthat a Facebook

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Facebook

2011.
06.21.
11:24

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Májusban már voltak pletykák arról, hogy a Facebook esetleg együttműködne a Spotify-jal, hogy a felhasználók egy a közösségi oldalba integrált lejátszón hallgathassanak zenét. Ezt azonban sem a Spotify-nál nem erősítették meg és Mark Zuckerberg is elhatárolódott a hírektől.

Most azonban megint arról beszélnek, hogy a Facebook most több online zenei szolgáltatóval is megbeszéléseket folytat. A GigaOM információi szerint egy találóan 'Music' névre keresztelt oldal jelenne meg azoknál a felhasználóknál, akik használják valamelyik zenei rendszert, amellyel a Facebook együttműködne. 

A Music oldalon megjelenne egy 'Music Dashboard', amelyen a felhasználó kapna zenei értesítéseket, számára ajánlott dalokat, láthatná barátai kedvenc számait, albumait, és tudná, hogy az adott pillanatban mit hallgatnak a barátai.

A lejátszó gomb a chat ikonja mellett jelenne meg, természetesen itt lehetne megállítani, elindítani a zenehallgatást, és ez mutatná a többieknek azt, hogy éppen mit hallgatunk. Továbbá az oldalon követhetnénk azt is, hogy miket hallgattunk legutóbb, vagy gyakran, mint ahogyan az látható például a LastFM-nél.

A pletykák szerint a szolgáltatás augusztustól indulhat el, de még senki nem erősítette meg hivatalosan ezeket a híreket.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kémek a sasfészekben

Mindenkinek lehet olyan ismerőse, aki bár aktív internethasználó, mégis nagy ívben elkerüli a közösségi oldalakat. Hogy miért? Egy részük állítólag azért, mert "hivatalból" tilos megjelennie a webes nyilvánosság előtt. Persze azokról is csak sejtéseink lehetnek, akik szolgálatot teljesítenek, amikor éppen lájkolnak.

Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés