Augusztustól zenei szolgáltatást indíthat a Facebook

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Facebook

2011.
06.21.
11:24

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Májusban már voltak pletykák arról, hogy a Facebook esetleg együttműködne a Spotify-jal, hogy a felhasználók egy a közösségi oldalba integrált lejátszón hallgathassanak zenét. Ezt azonban sem a Spotify-nál nem erősítették meg és Mark Zuckerberg is elhatárolódott a hírektől.

Most azonban megint arról beszélnek, hogy a Facebook most több online zenei szolgáltatóval is megbeszéléseket folytat. A GigaOM információi szerint egy találóan 'Music' névre keresztelt oldal jelenne meg azoknál a felhasználóknál, akik használják valamelyik zenei rendszert, amellyel a Facebook együttműködne. 

A Music oldalon megjelenne egy 'Music Dashboard', amelyen a felhasználó kapna zenei értesítéseket, számára ajánlott dalokat, láthatná barátai kedvenc számait, albumait, és tudná, hogy az adott pillanatban mit hallgatnak a barátai.

A lejátszó gomb a chat ikonja mellett jelenne meg, természetesen itt lehetne megállítani, elindítani a zenehallgatást, és ez mutatná a többieknek azt, hogy éppen mit hallgatunk. Továbbá az oldalon követhetnénk azt is, hogy miket hallgattunk legutóbb, vagy gyakran, mint ahogyan az látható például a LastFM-nél.

A pletykák szerint a szolgáltatás augusztustól indulhat el, de még senki nem erősítette meg hivatalosan ezeket a híreket.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés