Közel egymillió forintot fizettek az iPhone 4G-ért

Szerző: digibiz Forrás: digibiz.hu/ MTI

Címkék: Apple | okostelefon | iPhone 4G

2010.
04.22.
18:11

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Visszaköveteli az Apple a bárban felejtett negyedik generációs (4G) iPhone elveszett prototípusát, beismerve ezzel, hogy valóban az informatikai óriáscég tesztkészüléke került a Gizmodo technológiai szakportál birtokába.

Az Apple szoftverfejlesztője a kaliforniai Redwood egyik bárjában hagyta el azt a - jelenlegi iPhone-oknál szögletesebb - eszközt, amelyet a Gizmodo 5000 dollárért (981 ezer forintért) vásárolt meg, és a szakportál honlapján részletes fotósorozattal dokumentálva darabokra is szedtek.


Az oldalon bemutatott készülék számos újdonságai között szerepel a videotelefonálásra szánt előlapi kamera, valamint a vakuval kiegészített hátoldali kamera. A jelenlegi műanyag hátlap helyett az iPhone matt kerámiaborítást kapott. Kisebb, de nagyobb felbontású kijelzővel, illetve nagyobb, azaz hosszabb üzemidőt feltételező akkumulátorral szerelték fel. A készülék valódiságát az alkatrészeken talált logók ellenére is sokan vitatták. Az Apple sokáig nem kommentálta a történteket, azonban a cupertinói cég a hét elején Bruce Sewell jogtanácsos aláírásával hivatalos levélben visszakövetelte a Gizmodo birtokába került, Apple tulajdonát képező készüléket. A szakportál szerint a 4G iPhone prototípusát az Apple főhadiszállásától mintegy 30 kilométerre található bárban Gray Powell szoftvermérnök veszítette el. A Gizmodo a jogi következményektől is tartva kész visszaszolgáltatni a készüléket.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Domainháború közeleg

Évtizedek óta kőbevésett szabályok uralták a domain piacot, csupán apróbb fejlődés, például újonnan létrejövő országoknak kiosztott domainek színesítették a palettát. Viszont a 2010-es évek elejére tervezett forradalmi változások napjainkban lettek aktuálisak, így már készülhetünk a nagy domainháborúkra.

Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés