Angliában terjeszkedik a Zynga

Szerző: digibiz

Címkék: Zynga

2011.
04.29.
14:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Zynga, ami megadta a világnak a Citiyville-t és a Farmville-t, most kiterjeszti működését Európába azzal, hogy megveszi a brit Wonderland Software-t.

A Wonderland ami a GodFinger iOS játékot fejlesztette, Zynga Mobile UK-é alakul majd. Bár az üzlet még nem zárult le, a Zynga felvásárlásaiból kiindulva megszerzik majd a Wonderland fejlesztői csapatát, és egy adag szellemi tulajdont, de például a GodFinger játék jogait nem.

Most úgy néz ki 9 új ember csatlakozik a Zynga-hoz, ami havonta több mint egy kis vásárol meg magának. Márciusban például hat új embert szereztek Boston-ból, és 16-ot Austin-ból.

Ugyan a Zynga uralja a Facebook-os játékok piacát, a mobilos játékok között nincs jelen, pedig az egy nagyon jövedelmező terület, nem véletlen, hogy ezért keresik a mobilos fejlesztői csapatokat. De a böngészőn belüli játékok sikerességét is mutatja az újabb felvásárlás, valamint az, hogy például a német Bigpoint 350 millió dollárnyi tőkét szerzett a héten fejlesztésre. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés