Angliában terjeszkedik a Zynga

Szerző: digibiz

Címkék: Zynga

2011.
04.29.
14:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Zynga, ami megadta a világnak a Citiyville-t és a Farmville-t, most kiterjeszti működését Európába azzal, hogy megveszi a brit Wonderland Software-t.

A Wonderland ami a GodFinger iOS játékot fejlesztette, Zynga Mobile UK-é alakul majd. Bár az üzlet még nem zárult le, a Zynga felvásárlásaiból kiindulva megszerzik majd a Wonderland fejlesztői csapatát, és egy adag szellemi tulajdont, de például a GodFinger játék jogait nem.

Most úgy néz ki 9 új ember csatlakozik a Zynga-hoz, ami havonta több mint egy kis vásárol meg magának. Márciusban például hat új embert szereztek Boston-ból, és 16-ot Austin-ból.

Ugyan a Zynga uralja a Facebook-os játékok piacát, a mobilos játékok között nincs jelen, pedig az egy nagyon jövedelmező terület, nem véletlen, hogy ezért keresik a mobilos fejlesztői csapatokat. De a böngészőn belüli játékok sikerességét is mutatja az újabb felvásárlás, valamint az, hogy például a német Bigpoint 350 millió dollárnyi tőkét szerzett a héten fejlesztésre. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés