Angliában terjeszkedik a Zynga

Szerző: digibiz

Címkék: Zynga

2011.
04.29.
14:01

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Zynga, ami megadta a világnak a Citiyville-t és a Farmville-t, most kiterjeszti működését Európába azzal, hogy megveszi a brit Wonderland Software-t.

A Wonderland ami a GodFinger iOS játékot fejlesztette, Zynga Mobile UK-é alakul majd. Bár az üzlet még nem zárult le, a Zynga felvásárlásaiból kiindulva megszerzik majd a Wonderland fejlesztői csapatát, és egy adag szellemi tulajdont, de például a GodFinger játék jogait nem.

Most úgy néz ki 9 új ember csatlakozik a Zynga-hoz, ami havonta több mint egy kis vásárol meg magának. Márciusban például hat új embert szereztek Boston-ból, és 16-ot Austin-ból.

Ugyan a Zynga uralja a Facebook-os játékok piacát, a mobilos játékok között nincs jelen, pedig az egy nagyon jövedelmező terület, nem véletlen, hogy ezért keresik a mobilos fejlesztői csapatokat. De a böngészőn belüli játékok sikerességét is mutatja az újabb felvásárlás, valamint az, hogy például a német Bigpoint 350 millió dollárnyi tőkét szerzett a héten fejlesztésre. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés