A YouTube fizet a jó videókért

Szerző: digibiz Forrás: Mashable.com

Címkék: YouTube | videómegosztó

2010.
12.23.
13:00

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A YouTube sikeresen zárta az évet, adataik alapján sok millió órányi videót töltöttek fel 2010-ben az oldalra. Azonban nem csak a mennyiség, hanem a minőség is fontos a vállalatnak, ezért anyagilag is támogatják a legjobb tartalmat készítő partnereket.

A YouTube is nyilvánosságra hozta egész éves eredményeit. Ez alapján a felhasználók 2010-ben több, mint 13 millió órányi videó tartalmat töltöttek fel az oldalra, és több, mint 700 milliárd videót néztek meg - írja a Mashable.com.

Mashable.comKicsit tovább számolva kiderül, hogy a felhasználók 850 ezer percnyi videót töltöttek fel, és 1 milliárd 900 millió videót néztek meg naponta. Márciusban a Google birtokában lévő videómegosztó bejelentette, hogy a felhasználók percenként 24 órányi tartalmat töltenek fel. Majd májusban azt is közzétette, hogy már több, mint 2 milliárd videót néznek meg naponta.

A YouTube online értékesítésért felelős vezetője, Tom Pickett blogjában elbüszkélkedett azzal is, hogy több mint 15 ezer partnerük van világszerte, akik videókat készítenek és töltenek fel. Mindennek a megünneplésére, a YouTube a Partner Program keretében anyagilag is támogatja a legjobb ötszáz partner munkáját.

A kiválasztottak 1000 dollárt költhetnek el technikai felszerelésre. Természetesen nem csak önzetlen segítségről van szó, hanem reményeik szerint a tehetség gondozás által még jobb minőségű anyagok fognak felkerülni az oldalra.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Iparági fúziók I-II

A fúziók, licencek, bevásárlások témakörében annyi az esemény, hogy halandó újságíró a legjobb szándékkal is csak jellemzőnek vélhető részleteket tud kiragadni a folyamatok áradatából. Ezúttal nem napjaink felvásárlásai között tallóztunk, hanem az iparág (közel)múltjából ragadtunk ki néhány tanulságos példát.

It-iparági fúziók I.rész: Méretes pofonok a segítő kéztől It-iparági fúziók I.rész: Méretes pofonok a segítő kéztől

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés