A YouTube fizet a jó videókért

Szerző: digibiz Forrás: Mashable.com

Címkék: YouTube | videómegosztó

2010.
12.23.
13:00

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A YouTube sikeresen zárta az évet, adataik alapján sok millió órányi videót töltöttek fel 2010-ben az oldalra. Azonban nem csak a mennyiség, hanem a minőség is fontos a vállalatnak, ezért anyagilag is támogatják a legjobb tartalmat készítő partnereket.

A YouTube is nyilvánosságra hozta egész éves eredményeit. Ez alapján a felhasználók 2010-ben több, mint 13 millió órányi videó tartalmat töltöttek fel az oldalra, és több, mint 700 milliárd videót néztek meg - írja a Mashable.com.

Mashable.comKicsit tovább számolva kiderül, hogy a felhasználók 850 ezer percnyi videót töltöttek fel, és 1 milliárd 900 millió videót néztek meg naponta. Márciusban a Google birtokában lévő videómegosztó bejelentette, hogy a felhasználók percenként 24 órányi tartalmat töltenek fel. Majd májusban azt is közzétette, hogy már több, mint 2 milliárd videót néznek meg naponta.

A YouTube online értékesítésért felelős vezetője, Tom Pickett blogjában elbüszkélkedett azzal is, hogy több mint 15 ezer partnerük van világszerte, akik videókat készítenek és töltenek fel. Mindennek a megünneplésére, a YouTube a Partner Program keretében anyagilag is támogatja a legjobb ötszáz partner munkáját.

A kiválasztottak 1000 dollárt költhetnek el technikai felszerelésre. Természetesen nem csak önzetlen segítségről van szó, hanem reményeik szerint a tehetség gondozás által még jobb minőségű anyagok fognak felkerülni az oldalra.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés