190 milliót érnek a virtuális javak

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Visa | PlaySpan | felvásárlás

2011.
02.11.
11:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Visa 190 millió dollárért felvárolta a PlaySpant, hogy növelje e-kereskedelmi részesedését. Így virtuális javakat is értékesíteni tudnak. A PlaySpan nagy léptékkel növekedett az elmúlt évben, az üzlet pedig tovább fogja fejleszteni a céget.

A Visa felvásárolta a PlaySpant, amely egy virtuális javakat értékesíthetővé tevő platform. Hírek szerint a Visa 190 millió dollárt fog érte fizetni. Az üzletet egy évvel azután kötötték meg, hogy a Visa 2 milliárd dollárt fizetett az e-fizetéssel foglalkozó CyberSource-ért - írja a TechCrunch

A PlaySpan kiemelkedő terméke az UltimatePay, ami egy fizető szolgáltatás játékokhoz, videókhoz és digitális javakhoz. A felhasználó tartózkodási helye alapján 85 különböző fizetési lehetőség közül lehet választani. 

A vállalat nemrég indította el az UltimatePay mobil változatát, amely átfogó fizetési lehetőséget kínál és a mobiljátékos egyetlen kattintással fizethet. 

A Visa elmondta, hogy a mostani felvásárlás kiegészíti a korábbi üzletet, és növeli a cég jelenlétét a digitális és mobil kereskedelemben.

Ez egy nagy lehetőség a PlaySpannak, amely kezdeti 46 millió dolláros értéke sokat növekedett az elmúlt négy évben. Olyan nagy nevekkel áll partneri kapcsolatban mint például a Facebook, a Disney vagy a Viacom.

Az Egyesült Államok online költésének 45 százaléka a Visa hálózatán történik és a vállalat 2011 első negyedévében 25 százalékos növekedést jelentett az előző évhez képest.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés