190 milliót érnek a virtuális javak

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Visa | PlaySpan | felvásárlás

2011.
02.11.
11:02

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Visa 190 millió dollárért felvárolta a PlaySpant, hogy növelje e-kereskedelmi részesedését. Így virtuális javakat is értékesíteni tudnak. A PlaySpan nagy léptékkel növekedett az elmúlt évben, az üzlet pedig tovább fogja fejleszteni a céget.

A Visa felvásárolta a PlaySpant, amely egy virtuális javakat értékesíthetővé tevő platform. Hírek szerint a Visa 190 millió dollárt fog érte fizetni. Az üzletet egy évvel azután kötötték meg, hogy a Visa 2 milliárd dollárt fizetett az e-fizetéssel foglalkozó CyberSource-ért - írja a TechCrunch

A PlaySpan kiemelkedő terméke az UltimatePay, ami egy fizető szolgáltatás játékokhoz, videókhoz és digitális javakhoz. A felhasználó tartózkodási helye alapján 85 különböző fizetési lehetőség közül lehet választani. 

A vállalat nemrég indította el az UltimatePay mobil változatát, amely átfogó fizetési lehetőséget kínál és a mobiljátékos egyetlen kattintással fizethet. 

A Visa elmondta, hogy a mostani felvásárlás kiegészíti a korábbi üzletet, és növeli a cég jelenlétét a digitális és mobil kereskedelemben.

Ez egy nagy lehetőség a PlaySpannak, amely kezdeti 46 millió dolláros értéke sokat növekedett az elmúlt négy évben. Olyan nagy nevekkel áll partneri kapcsolatban mint például a Facebook, a Disney vagy a Viacom.

Az Egyesült Államok online költésének 45 százaléka a Visa hálózatán történik és a vállalat 2011 első negyedévében 25 százalékos növekedést jelentett az előző évhez képest.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Vatera vagy Teszvesz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mi értelme van az MTI-nek?

Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

Mi értelme van az MTI-nek? Mi értelme van az MTI-nek?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés