A Twitter jobban listázta 2010 trendjeit, mint a Google

Szerző: digibiz Forrás: Mashable.com

Címkék: Twitter

2010.
12.13.
12:58

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Twitter kielemezte idei sokmilliárd tweetjét, és ezek alapján listázták, hogy mi foglalkoztatta idén leginkább az embereket. A legtöbben a környezeti katasztrófákról, és a futballról, valamint az iPad-ről és a Google Androidról csevegtek.

A Twitter kielemzett több mint 25 milliárd idén elküldött tweet-et - írja a Mashable.com. Ezekből az adatokból listát állítottak össze 2010 összességében vizsgált trendjeiről, illetve az alábbi nyolc kategória 10 legtöbbet emlegetett szereplőjéről: hírek, emberek, mozi, televízió, technológia, világbajnokság, sport, illetve a twitteres tagek.

A Twitter által összeállított trendek nagyon jól lefestik, hogy mi érdekelte a világot 2010-ben. A Mashable.com szerint jobban, mint a Google keresések alapján összeállított lista. Az embereket leginkább a természetben bekövetkezett katasztrófák, mint a mexikói öbölben történt olajszivárgás és a haiti földrengés tartotta lázban. A FIFA világbajnokság és az ahhoz kapcsolódó vuvuzela hónapokig lekötötte az emberek figyelmét. Ezen kívül az iPad és az Android is állandó beszédtémának bizonyult ebben az évben. A szórakoztató iparból pedig az Eredet című filmet, Justin Biebert és a Harry Pottert tudták legkevésbé szó nélkül hagyni a twitterezők.

mashable.com


    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés