A T-Mobile biztosan árulja az iPhone 4-et

Szerző: digibiz Forrás: Index/MTI/digibiz.hu

Címkék: iPhone 4 | Apple | Magyarország | T-Mobile

2010.
08.03.
07:58

1 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Bár még hivatalos információkat az Apple sem közölt, a T-mobile már a Twitteren közzé tette, hogy nála meg lehet majd vásárolni az új iPhone 4-et. Persze a két másik mobilcég is beszállna a forgalmazásba, ami igazi árversenyt, és így talán árcsökkenést is eredményezhet. Közben már sikerült feltörni az iPhone-ok legfrissebb operációs rendszerét.

A T-Mobile hivatalosan is bejelentette, hogy itthon is kapható lesz az iPhone 4. A cég a Twitteren azt írta: "sziasztok! Sokan érdeklődtetek az iPhone 4-ről. Most elsőként azt szeretnénk hivatalosan mondani, hogy valóban forgalmazni fogjuk." Ennél többet nem lehet tudni az Apple legújabb mobiljának itthoni forgalmazásáról, a cég sem árult el részleteket - írta az Index.

Ahogy arról már hírt adtunk, a bevezetés második hullámában 17 országba jut el az új Apple csúcsmobil. Hazánkhoz legközelebb Ausztriában lehet majd kapni, mivel Magyarország ezen a listán még nem szerepel. Jelenleg csak nem hivatalos forgalmazás útján van az országban az iPhone 4, közvetlenül az Apple-től valószínűleg a szeptemberi harmadik körben juthatunk majd a telefonhoz. A pletykák szerint egyébként a Vodafone is a megegyezés előszobájában van az Apple-lel a mobil forgalmazására vonatkozóan, és akkor a Telenor sem akar kimaradni minden idők legjobban fogyó Apple-telefonjának eladásából, ezért komoly árversenyre számíthatunk, ami biztosan a vásárlóknak kedvez.

bbc.comFeltörhető az iPhone

Nem kellett arra se sokat várni, hogy élelmes emberek kigondolják, hogyan lehet feltörni az iPhone-okat és azokat az iPadeket, iPod touch készülékeket, amelyek az Apple legfrissebb iOS 4 és iOS 4.01-es operációs rendszerét használják. A JailbreakMe rendszertörő alkalmazás a készülékek böngészőprogramján keresztül tölthető le, telepítés után pedig nemcsak a szabad mobilszolgáltató-választásra nyílik lehetőség, hanem az Apple által jóvá nem hagyott alkalmazások is futtathatók - olvasható a BBC hírportálján megjelent beszámolóban.
Az Apple arra figyelmeztetett, hogy a törést alkalmazók elvesztik a készülékekre adott garanciát, ennek ellenére is népszerű, az iPhone Dev Team szerverei egy időre le is fagytak a túlterhelés miatt. Hivatalosan az Apple online áruházából letölthető alkalmazások az amerikai informatikai óriáscég eladásainak 30 százalékát adják, a feltört telefonokra telepített jóvá nem hagyott programokból viszont nem származik bevétele a vállalatnak.
    
1 hozzászólás 

2010.
08.03.
08:26

Toreádor
Lehet lesz 0 FT-os Iphone? A REd Bull Mobilenál talán:-)

1

 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Visszanyalt a fagyi

A Buzz jogsértései miatt indított jogi hajcihőt végül peren kívül sikerült rendeznie a Google-nek, de így is 2 milliárd forintnak megfelelő összegbe és egy fájóan népszerű videó elterjedésébe került az azóta megbukott termékük agresszív bevezetőkampánya.

Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés