A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Twitter | Guitar Hero | Nokia | iWiW

2011.
02.10.
20:48

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Nem lesz több Guitar Hero, és az iWiW látogatottsága is folyamatosan csökken. A Twitter viszont egyre népszerűbb, és már tízmilliárd dollárnál jár a licit érte. Eközben a HP új táblagépet dob piacra.

Nem lesz több Guitar Hero

Mivel az elmúlt években folyamatosan csökkent a zenei játékok népszerűsége, az Activision úgy döntött, hogy végleg bezárja a Guitar Herót és egyéb zenés játékokat fejlesztő részlegét.
Bővebben az Index oldalán

Egyre biztosabb, hogy Windows kerül a Nokiákra

A Wall Street Journal szerint a cég Microsofttól átigazolt új vezérigazgatója pénteken be fogja jelenteni, hogy a társaság okostelefonjain a jövőben a szoftveróriás Windows Phone 7 operációs rendszere fog futni.
Bővebben az Origo oldalán

Tovább csökken az iWiW látogatottsága

Tavaly decemberben újult meg az iWiW közösségi oldal, amely megújulásnak nem titkolt célja az volt, hogy felvegye a versenyt a Facebookkal. Ezzel kapcsolatban a Webisztán blog szerkesztője egy korábbi írásában azt írja, hogy ami az iWiW vesztét okozza, az nem a Facebook, hanem az elmúlt évek tehetetlensége, bénultsága.
Bővebben a HVG oldalán

Az erős verseny miatt csökkent a Cisco profitja

Csökkenő profitról és bevételről számolt be a Cisco a negyedéves jelentésében. A kilátások a következő két negyedévre jók, középtávon azonban az amerikai kormányzati vásárlások elmaradására számít a cég. A részvények több mint 10 százalékot estek a hírek hatására.
Bővebben a HWSW oldalán

Táblagépet villantott a HP

A Hewlett Packard dobta a Palm márkanevet, és a tavaly felvásárolt cég webOS rendszerével új táblagépet és okostelefonokat dob piacra. Az Apple, a Google és a Microsoft felkötheti a gatyáját.
Bővebben az Index oldalán

Tízmilliárdnál jár a licit a Twitterért

A Wall Street Journal értesülései szerint a Facebook és a Google vezérei tárgyalásokat kezdeményeztek a Twitterrel, igaz egyelőre csak tapogatózó tárgyalásokat. A lap úgy tudja, hogy a tárgyalások alatt 8-10 milliárd dollárra becsülik a mikroblogszolgáltató értékét.
Bővebben az Index oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Google vagy Yahoo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés