A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Twitter | Guitar Hero | Nokia | iWiW

2011.
02.10.
20:48

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Nem lesz több Guitar Hero, és az iWiW látogatottsága is folyamatosan csökken. A Twitter viszont egyre népszerűbb, és már tízmilliárd dollárnál jár a licit érte. Eközben a HP új táblagépet dob piacra.

Nem lesz több Guitar Hero

Mivel az elmúlt években folyamatosan csökkent a zenei játékok népszerűsége, az Activision úgy döntött, hogy végleg bezárja a Guitar Herót és egyéb zenés játékokat fejlesztő részlegét.
Bővebben az Index oldalán

Egyre biztosabb, hogy Windows kerül a Nokiákra

A Wall Street Journal szerint a cég Microsofttól átigazolt új vezérigazgatója pénteken be fogja jelenteni, hogy a társaság okostelefonjain a jövőben a szoftveróriás Windows Phone 7 operációs rendszere fog futni.
Bővebben az Origo oldalán

Tovább csökken az iWiW látogatottsága

Tavaly decemberben újult meg az iWiW közösségi oldal, amely megújulásnak nem titkolt célja az volt, hogy felvegye a versenyt a Facebookkal. Ezzel kapcsolatban a Webisztán blog szerkesztője egy korábbi írásában azt írja, hogy ami az iWiW vesztét okozza, az nem a Facebook, hanem az elmúlt évek tehetetlensége, bénultsága.
Bővebben a HVG oldalán

Az erős verseny miatt csökkent a Cisco profitja

Csökkenő profitról és bevételről számolt be a Cisco a negyedéves jelentésében. A kilátások a következő két negyedévre jók, középtávon azonban az amerikai kormányzati vásárlások elmaradására számít a cég. A részvények több mint 10 százalékot estek a hírek hatására.
Bővebben a HWSW oldalán

Táblagépet villantott a HP

A Hewlett Packard dobta a Palm márkanevet, és a tavaly felvásárolt cég webOS rendszerével új táblagépet és okostelefonokat dob piacra. Az Apple, a Google és a Microsoft felkötheti a gatyáját.
Bővebben az Index oldalán

Tízmilliárdnál jár a licit a Twitterért

A Wall Street Journal értesülései szerint a Facebook és a Google vezérei tárgyalásokat kezdeményeztek a Twitterrel, igaz egyelőre csak tapogatózó tárgyalásokat. A lap úgy tudja, hogy a tárgyalások alatt 8-10 milliárd dollárra becsülik a mikroblogszolgáltató értékét.
Bővebben az Index oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés