A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: ASUS | Gmail | Yahoo | Firefox | Apple | Hotmail

2011.
02.08.
19:04

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az ASUS titkos tablettel akarja leverni az iPad-et, az Apple pedig hamarosan megszünteti a dobozos szoftvereit. Eközben tavaly az összes emailszolgáltató webes forgalma visszaesett, noha már a Hotmailben is lehet ideiglenes email címet készíteni.

Az ASUS titkos fegyverrel készül az új iPad ellen

A tajvani gyártó saját bevallása szerint olyan tabletet készül bevetni, ami nagyobbat fog szólni az Apple tavaszi újdonságánál.
Bővebben a Technet oldalán

Az amerikaiak harmada lopja a wifit

A megkérdezett amerikaiak 32 százaléka vallotta be, hogy szokta használni a szomszédja titkosítatlan wifihálózatát. Ez az adat jelentős emelkedést mutat a legutóbbi hasonló felméréshez képest: 2008-ban még csak a megkérdezettek 18 százaléka nyilatkozott ugyanígy.
Bővebben az Index oldalán

Hanyatlik a webes email

Az amerikai internetes forgalmat mérő és elemző Comscore cég adatai szerint tavaly szinte kivétel nélkül az összes emailszolgáltató webes forgalma visszaesett. 2009 novemberében 162 millió egyedi látogatója volt ezeknek az oldalaknak (a nagyját a Hotmail, a Gmail és a Yahoo mail hozta össze), míg 2010 novemberében már csak 153 millió.
Bővebben az Index oldalán

Idén jön a Firefox 4, 5, 6 és a 7 is

A Mozilla oldalán Mike Beltzner, a Firefox fejlesztéséért felelős igazgató közzétette a böngésző 2011-es munkatervét, és leginkább azzal lepte meg az érdeklődőket, hogy koncepcióváltást jelentett be a stabil verziók számozásánál.
Bővebben az Index oldalán

Leszámol az Apple a telepítő cd-kkel

Az Apple ismét változtatni készül a világ működésén. A pletykák szerint a cég hamarosan megszünteti a dobozos szoftvereit és csak digitális letöltési lehetőséget fog kínálni.
Bővebben az Origo oldalán

Ideiglenes e-mail címek a Hotmailben

A Microsoft hivatalos blogjában a múlt héten Dharmesh Mehta, a Live termékmenedzselési igazgatója jelentette be, hogy - egy már sok helyről ismert - új szolgáltatással gazdagodott a kínálatuk: a már tavaly elindított fejlesztés újabb lépcsőjeként a levelezést használók több e-mail címet is használhatnak, vagyis lehetőségük van úgynevezett "aliasok" alkalmazására.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Nem elég óvatosak a gyerekek az interneten

A fiatal internetezők hatvan százaléka nem valós korát adja meg az interneten zajló ismerkedéskor, és 43 százaléknak vannak olyan online barátai, akikkel még soha nem találkozott - derült ki egy brit felmérésből, amelyet a biztonságosabb internetet szorgalmazó nemzetközi akciónap kapcsán ismertettek.
Bővebben a HVG oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés