A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Apple | Cisco | Chrome | Hotmail

2011.
02.04.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Hivatalosan is betelt az internet, de ezt senki nem fogja megérezni. Eközben lehetséges, hogy az Apple tévégyártásra készül. Csökkent a levélszemét, a Hotmail pedig több email címet is kezel már egyszerre.

Hivatalosan is átadták az utolsó internetes címeket

Harminc évvel az IPv4 bevezetése után kiosztották az utolsó internetes címeket, ezzel hivatalosan is betelt az internet. Pánikra nincs ok, az új verziójú címekre való átállás már zajlik, és a legtöbb felhasználó számára észrevétlen lesz.
Bővebben az Index oldalán

Tévégyártásra készül az Apple?

A hatvanmilliárd dolláros készpénztartalékon ülő Apple titokban elköltött 3,9 milliárd dollárt, és az elemzők úgy vélik, kijelzőgyártókhoz ment a pénz. Az Apple valószínűleg előre kifizeti a gyártói kapacitásokat, hogy ne szenvedjen hiányt kijelzőkben, és egyesek szerint ez a lépés megalapozza a cég tévégyártói terveit is.
Bővebben az Index oldalán

Csökkent a levélszemét mennyisége

A Cisco éves biztonsági jelentése szerint 2010-ben világszerte első alkalommal csökkent az internetes levélszemét mennyisége, amit főleg a fejlődő országokban fogtak vissza eredményesen.
Bővebben az Origo oldalán

Megérkezett a Chrome 9

A Google 2010 második felében bejelentette, hogy hathetente kiad egy új főverziót a Chrome böngészőből. Ez nem azt jelenti, hogy másfél havonta teljesen új böngésző érkezik, hanem hogy mindentől függetlenül érkezik az új változat, néha kisebb, néha nagyobb fejlesztésekkel.
Bővebben a HWSW oldalán

Több e-mail címet is kezel egyszerre a Hotmail

A Microsoft levelezőszolgáltatásában mostantól több e-mail címet is felvehetnek a felhasználók ugyanabban a fiókban, egy felületről érve el azokat.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Google Docs vagy Dropbox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Itthon a repülőjegyek és hotelek árait összevető szájtok kora még nem jött el, de a műszaki cikkek, újabban pedig a drogériai termékek és élelmiszerek árai már számtalan portálon összemérhető. Megnéztük, hogyan és milyen elszámolás alapján működnek ezek az oldalak.

Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés