A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | Microsoft | Google

2011.
02.02.
19:20

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Visszaállították Egyiptomban az internet-hozzáférést. Eközben a Google azzal vádolja a Microsoftot, hogy évek óta másolja találatait, utóbbi ezt nem is tagadja. A Microsoft online Office szolgáltatása pedig már hazánkban is elérhető.

Ismét van internet Egyiptomban

Visszaállították Egyiptomban az internethozzáférést. Az egyiptomi lapok, weboldalak lassan elérhetővé válnak, ám a mobilszolgáltatás még nem teljesen működőképes.
Bővebben az Origo oldalán

Véletlenszerű videochat a Facebookon

A Rounds nevű vállalkozás a közösségi oldal népszerűségét kihasználva tavaly nyáron elindított, felhasználásra kínált egy videochat platformot a Facebookon, melyet most továbbfejlesztettek, és elindítottak egy, a szélsőséges érzelmeket kiváltó, de meglehetősen sikeres ChatRoulette-hez kísértetiesen hasonló, a partnereket véletlenszerűen válogató üzemet is.
Bővebben az IT Cafe oldalán

A Bing évek óta másolja a Google találatait

Látványos adok-kapok bontakozott ki a Google és a Microsoft között a keresési találatok rendezése kapcsán. A Google azzal vádolja a Binget, hogy másolja a népszerű találatokat, a Microsoft szerint ez természetes, évek óta zajlik, de nem számít másolásnak.
Bővebben a HWSW oldalán

Magyarországon is elérhető az online Microsoft Office

Szerdán hazánkban is elérhetővé vált az Office Web Apps nevű online szolgáltatás, amely a Google Apps riválisa. Az ingyenes online programcsomag 150 országban használható.
Bővebben az Index oldalán

Helyekre is bejelentkezhetünk

Havonta tízmillión használják a Google Latitude szolgáltatást, hogy megosszák ismerőseikkel a tartózkodási helyüket, de mostanáig csak a földrajzi koordinátákat lehetett rögzíteni. Az Androidra szerdán kiadott Google Maps 5.1 és a hozzá tartozó Latitude már lehetővé teszi a helyekre való bejelentkezést is.
Bővebben az Index oldalán

Újra megpróbálja együtt a Microsoft és az SAP

Az első, 2005-ös próbálkozás után újra megpróbálkozik a Microsoft és a SAP a két infrastruktúra összekötésével. Az együttműködés gyümölcse a Duet Enterprise, amely lehetővé teszi az adatcserét a SAP ERP és a Microsoft SharePoint között.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés