A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | Microsoft | Google

2011.
02.02.
19:20

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Visszaállították Egyiptomban az internet-hozzáférést. Eközben a Google azzal vádolja a Microsoftot, hogy évek óta másolja találatait, utóbbi ezt nem is tagadja. A Microsoft online Office szolgáltatása pedig már hazánkban is elérhető.

Ismét van internet Egyiptomban

Visszaállították Egyiptomban az internethozzáférést. Az egyiptomi lapok, weboldalak lassan elérhetővé válnak, ám a mobilszolgáltatás még nem teljesen működőképes.
Bővebben az Origo oldalán

Véletlenszerű videochat a Facebookon

A Rounds nevű vállalkozás a közösségi oldal népszerűségét kihasználva tavaly nyáron elindított, felhasználásra kínált egy videochat platformot a Facebookon, melyet most továbbfejlesztettek, és elindítottak egy, a szélsőséges érzelmeket kiváltó, de meglehetősen sikeres ChatRoulette-hez kísértetiesen hasonló, a partnereket véletlenszerűen válogató üzemet is.
Bővebben az IT Cafe oldalán

A Bing évek óta másolja a Google találatait

Látványos adok-kapok bontakozott ki a Google és a Microsoft között a keresési találatok rendezése kapcsán. A Google azzal vádolja a Binget, hogy másolja a népszerű találatokat, a Microsoft szerint ez természetes, évek óta zajlik, de nem számít másolásnak.
Bővebben a HWSW oldalán

Magyarországon is elérhető az online Microsoft Office

Szerdán hazánkban is elérhetővé vált az Office Web Apps nevű online szolgáltatás, amely a Google Apps riválisa. Az ingyenes online programcsomag 150 országban használható.
Bővebben az Index oldalán

Helyekre is bejelentkezhetünk

Havonta tízmillión használják a Google Latitude szolgáltatást, hogy megosszák ismerőseikkel a tartózkodási helyüket, de mostanáig csak a földrajzi koordinátákat lehetett rögzíteni. Az Androidra szerdán kiadott Google Maps 5.1 és a hozzá tartozó Latitude már lehetővé teszi a helyekre való bejelentkezést is.
Bővebben az Index oldalán

Újra megpróbálja együtt a Microsoft és az SAP

Az első, 2005-ös próbálkozás után újra megpróbálkozik a Microsoft és a SAP a két infrastruktúra összekötésével. Az együttműködés gyümölcse a Duet Enterprise, amely lehetővé teszi az adatcserét a SAP ERP és a Microsoft SharePoint között.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés