A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Galaxy Tab | Internet Explorer | Facebook | Amazon | Apple | Sony Reader

2011.
02.01.
18:30

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az Amazon online filmkölcsönzőt indít, míg a Facebook egy kommentelési szolgáltatást. Eközben megszűnt az AltaVizsla, és az utolsó még működő egyiptomi internet szolgáltatás is.

Bezár az AltaVizsla és a Tár.hu

VizslaMail nevű ingyenes levelezőszolgáltatását, valamint a Tár.hu és X3.hu nevű kép-, és webtárhely-szolgáltatásait is megszünteti a Generál Média. A vállalat tájékoztatása szerint hamarosan új szolgáltatásokat indít a régi szájtok helyett.
Bővebben az Origo oldalán

Az utolsó egyiptomi netszolgáltató is eltűnt a hálózatról

Négy nappal az internet egyiptomi leállítása után az egyetlen, eddig talpon maradt szolgáltató, a Noor Group is beszüntette a tevékenységét, ezzel Egyiptom teljesen eltűnt a világhálóról. A Google telefonon elérhető Twitterrel próbálja segíteni az egyiptomi tüntetőket.
Bővebben az Origo oldalán

Galaxy Tab: most akkor siker vagy bukás?

Meglehetősen rossz a sajtója az Egyesült Államokban az Apple iPad ma még egyetlen komoly riválisának tartott Samsung-táblagépnek, a Galaxy Tabnek. Azzal egy időben, hogy egy piackutató az Android operációs rendszerre épülő tabletek jelentős térnyerését mutató statisztikákat közölt, a helyi sajtóban a készülék sikerét kétségbe vonó beszámolók jelentek meg.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Kockázatos az Internet Explorer használata

A Microsoft bejelentette, hogy biztonsági hiba van a Windows operációs rendszer összes aktuális verziójában, az XP-től egészen a vadonatúj 7-ig. A probléma az Internet Explorerben élvő MHTML protokollban van, amely bizonyos dokumentumok és weboldalak kezelésében vesz részt.
Bővebben az Index oldalán

Jön a Facebook Comments

A Facebook legújabb terve, hogy kommentelési rendszert fejleszt, a céghez közel álló források szerint néhány héten belül megjelenik a Facebook Comments. Az új szolgáltatással össze lehet majd fogni az összes hozzászólást blogokon és egyéb szájtokon.
Bővebben az Index oldalán

Online filmkölcsönzésbe kezd az Amazon is?

Egyre bizonyosabbnak tűnik, hogy az Amazon harcba száll a nemzetközi terjeszkedésétnemrég bejelentő, az Egyesült Államokban igen nagy sikerű, online filmnézést kínáló Netflixszel, és erős az elhatározás, hogy elindítsák saját szolgáltatásukat, az Amazon Prime-ot.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Letiltotta a Sony Reader-t az Apple

A botrányt a Sony Reader iPhone-ra készült alkalmazásának letiltása indította el. Ugyan eddig sem lehetett könyvet vásárolni az iOS-en futó Kindle alkalmazából, de a máshol megvett könyvek gond nélkül olvashatóak voltak az iPaden és iPhone-on is. Ennek valószínűleg vége, az Apple újabb szigorítási hullámának áldozatul eshet a Kindle iOS eszközökre elérhető verziója is.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

Augmented reality: Hallott már róla?

Az augmented reality mobiltechnológiára való átterjedése előrevetíti, hogy a jövőben mobiljaink fő feladata lesz tetszőleges pillanatban összekötni a digitális és a valódi világot. Kereséseinket intuitív módon, a fizikai világra kiterjesztve futtathatjuk, a találatok pedig szintén kézzelfogható valóságként érkeznek szempillantás alatt.

A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés