A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: iWiW | Google | AMD | Offers | Yahoo

2011.
01.21.
17:53

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Kiszivárgott információk szerint a Google saját kuponoldalt indít Offers néven, az elemezők pedig nem túl bizakodóak a vállalat vezérigazgató cseréjét illetően. Eközben egy grafikon adatai a hazai közösségi oldal, az iWiW év végi hatalmas bukását mutatják.

Bajban van az iWiW

Néhány napja terjed a magyar interneten a Statcounter webes forgalomanalitikai cég grafikonja, ami azt mutatja, hogy december eleje és karácsony között a töredékére csökkent az Iwiw látogatottsága, miközben a Facebooké csaknem a duplájára nőtt.

Közösségi kuponoldalt indít a Google

Miután sikertelenül próbálta felvásárolni a Groupont, a legnagyobb közösségi vásárlós oldalt, saját kuponos oldalt indít a Google, Offers néven.  A kiszivárgott képernyőfotón például egy húszdolláros ebédet kaphatnak meg tíz dollárért a vásárlók.

Elemzők szerint rizikós a Google vezető cseréje

A szakértők véleménye megoszlik azzal kapcsolatban, hogy Larry Page, a Google fiatal társalapítója készen áll-e az internet egyik legbefolyásosabb cégének irányítására. A Google csütörtökön jelentette be, hogy április elején Eric Schmidt Larry Page-nek adja át a vezérigazgatói széket.

Sikeres negyedévet zárt az AMD

Tegnap hozta nyilvánosságra 2010. negyedik negyedéves gyorsjelentését az Advanced Micro Devices (AMD), chiptervező vállalat. A vállalat az év utolsó három hónapját viszonylag erős, az elemzők jóslatait felülmúló számokkal zárta. 

A Yahoo Mail növelte az adatforgalmat

A Microsoft azonosította a Windows Phone 7 egyes felhasználói által jelzett adatforgalmi probléma forrását. A szokatlanul nagy forgalmat nem az operációs rendszer okozza, hanem egy utólag telepített szoftver forgalmaz óránként akár 3-5 megabájtot.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés