A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: iWiW | Google | AMD | Offers | Yahoo

2011.
01.21.
17:53

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Kiszivárgott információk szerint a Google saját kuponoldalt indít Offers néven, az elemezők pedig nem túl bizakodóak a vállalat vezérigazgató cseréjét illetően. Eközben egy grafikon adatai a hazai közösségi oldal, az iWiW év végi hatalmas bukását mutatják.

Bajban van az iWiW

Néhány napja terjed a magyar interneten a Statcounter webes forgalomanalitikai cég grafikonja, ami azt mutatja, hogy december eleje és karácsony között a töredékére csökkent az Iwiw látogatottsága, miközben a Facebooké csaknem a duplájára nőtt.

Közösségi kuponoldalt indít a Google

Miután sikertelenül próbálta felvásárolni a Groupont, a legnagyobb közösségi vásárlós oldalt, saját kuponos oldalt indít a Google, Offers néven.  A kiszivárgott képernyőfotón például egy húszdolláros ebédet kaphatnak meg tíz dollárért a vásárlók.

Elemzők szerint rizikós a Google vezető cseréje

A szakértők véleménye megoszlik azzal kapcsolatban, hogy Larry Page, a Google fiatal társalapítója készen áll-e az internet egyik legbefolyásosabb cégének irányítására. A Google csütörtökön jelentette be, hogy április elején Eric Schmidt Larry Page-nek adja át a vezérigazgatói széket.

Sikeres negyedévet zárt az AMD

Tegnap hozta nyilvánosságra 2010. negyedik negyedéves gyorsjelentését az Advanced Micro Devices (AMD), chiptervező vállalat. A vállalat az év utolsó három hónapját viszonylag erős, az elemzők jóslatait felülmúló számokkal zárta. 

A Yahoo Mail növelte az adatforgalmat

A Microsoft azonosította a Windows Phone 7 egyes felhasználói által jelzett adatforgalmi probléma forrását. A szokatlanul nagy forgalmat nem az operációs rendszer okozza, hanem egy utólag telepített szoftver forgalmaz óránként akár 3-5 megabájtot.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú Barczi Imrével, a Postr leendő termékmenedzserével

"Nem ismerem még ennyire a Postr-t, de nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia. Épp az a lényeg, hogy ezek az új újramegosztó szolgáltatások a bloggolásnál jóval kevesebb energiaráfordítást kívánnak a felhasználóktól, így többen tudnak bevonódni. Sokkal fontosabb a reagálás, mint az önálló tartalomelőállítás."

"Nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia" 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés