A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Apple | Samsung | iPad | Google

2011.
01.19.
19:29

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Több ezer iPad tulajdonos adatait lopták el. Talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy egy felmérés szerint a HP-t megbízhatóbbnak tartják, mint az Apple-t. Eközben kínai riválisa akadt a Google Maps-nek.

120 ezer iPad tulajdonos adatait lopták el

Az amerikai hatóságok vádat emeltek kedden két hacker ellen, akik állítólag 120 ezer iPad tulajdonos, köztük több híresség személyes adatait szerezték meg. Az amerikai sajtóban megjelent hírek szerint "a világ legexkluzívabb e-mail-listáját" szerezte meg a két férfi, akik az AT&T amerikai telekommunikációs cég rendszerén keresztül szerezték meg az adatokat.
Bővebben az Index oldalán

Kínai riválisa lett a Google Maps-nek

A Google webes térképéhez hasonló szolgáltatást indított be a kínai állam: a Map World elnevezésű, külföldről is elérhető szájt olyan részletes geográfiai adatbázissal rendelkezik, már ami Kínát illeti, amely korábban nem volt szabadon hozzáférhető az interneten.
Bővebben az Origo oldalán

A HP megbízhatóbb, mint az Apple

A HP saját és Compaq márkanéven árusított számítógépei a legmegbízhatóbbak egy amerikai számítógép szervizelő társaság statisztikái szerint, míg az Apple csak a második helyen áll. A harmadik helyet a 2010-es év adatai alapján a Lenovo szerezte meg.
Bővebben az Origo oldalán

Késnek az Androidok

Az Android kapcsán gyakori vád, hogy a gyártók és a szolgáltatók lassan követik az operációs rendszer frissítéseit, s sok esetben a felhasználóknak hónapokat kell várnia arra, hogy megkapják az új verziót, ha egyáltalán ez megtörténik.
Bővebben a HWSW oldalán

A Samsung is Tilera-ba fektet

Újabb 45 millió dollár tőként vont be a sokmagos processzorokat fejlesztő Tilera. Az amerikai San Joséban működő vállalkozás négy körben több mint 109 millió dollárt tudott összekalapozni, a most megszerzett összeget értékesítésre és marketingre, valamint egy újabb chiptervező csapat elindítására költik. A befektetők közé most beszállt a hálózati óriás Cisco és konzumelektronikai mamut Samsung is.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Vatera vagy Teszvesz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés