A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Apple | Samsung | iPad | Google

2011.
01.19.
19:29

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Több ezer iPad tulajdonos adatait lopták el. Talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy egy felmérés szerint a HP-t megbízhatóbbnak tartják, mint az Apple-t. Eközben kínai riválisa akadt a Google Maps-nek.

120 ezer iPad tulajdonos adatait lopták el

Az amerikai hatóságok vádat emeltek kedden két hacker ellen, akik állítólag 120 ezer iPad tulajdonos, köztük több híresség személyes adatait szerezték meg. Az amerikai sajtóban megjelent hírek szerint "a világ legexkluzívabb e-mail-listáját" szerezte meg a két férfi, akik az AT&T amerikai telekommunikációs cég rendszerén keresztül szerezték meg az adatokat.
Bővebben az Index oldalán

Kínai riválisa lett a Google Maps-nek

A Google webes térképéhez hasonló szolgáltatást indított be a kínai állam: a Map World elnevezésű, külföldről is elérhető szájt olyan részletes geográfiai adatbázissal rendelkezik, már ami Kínát illeti, amely korábban nem volt szabadon hozzáférhető az interneten.
Bővebben az Origo oldalán

A HP megbízhatóbb, mint az Apple

A HP saját és Compaq márkanéven árusított számítógépei a legmegbízhatóbbak egy amerikai számítógép szervizelő társaság statisztikái szerint, míg az Apple csak a második helyen áll. A harmadik helyet a 2010-es év adatai alapján a Lenovo szerezte meg.
Bővebben az Origo oldalán

Késnek az Androidok

Az Android kapcsán gyakori vád, hogy a gyártók és a szolgáltatók lassan követik az operációs rendszer frissítéseit, s sok esetben a felhasználóknak hónapokat kell várnia arra, hogy megkapják az új verziót, ha egyáltalán ez megtörténik.
Bővebben a HWSW oldalán

A Samsung is Tilera-ba fektet

Újabb 45 millió dollár tőként vont be a sokmagos processzorokat fejlesztő Tilera. Az amerikai San Joséban működő vállalkozás négy körben több mint 109 millió dollárt tudott összekalapozni, a most megszerzett összeget értékesítésre és marketingre, valamint egy újabb chiptervező csapat elindítására költik. A befektetők közé most beszállt a hálózati óriás Cisco és konzumelektronikai mamut Samsung is.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés