A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | T-Home | Google

2011.
01.18.
23:03

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Facebook befektetőt keres másfél milliárd dollár értékben, közben a nagy felháborodás miatt mégsem adják ki a személyes adatokat harmadik félnek. Kutatások alapján már 1,4 millió háztartásban nézik digitálisan a televíziót hazánkban, a Somogy megyei kistelepülések pedig széles sávot kaptak.

Csalódást okozott az új Google mobil

Egy héttel a CES után azt kell hogy mondjuk, a Nexus S nem az a mobil, ami megrengeti a világot. A Samsung fejlesztette Google mobil nem sokban különbözik az eddigi csúcsmodellektől: egy nagyon jól összerakott, remekül működő telefon, de semmi újat nem mutat a korábbi modellekhez képest.
Bővebben az Index oldalán

Befektetőt keres a Facebook

A Facebook néhány hete félmilliárd dolláros tőkeinjekciót kapott az orosz Digital Sky Technologiestól, és az amerikai Goldman Sachs kockázati tőkebefektetőtől. A közösségi oldal most újabb befektetőket keres, ezúttal másfél milliárd dollárt kér a cég meg nem nevezett tulajdonrészéért cserébe.
Bővebben az Index oldalán

Majdnem 1,4 millióan televízióznak digitálisan

Az NMHH becslései, illetve korábbi felmérései szerint a mintegy 3,8 millió magyarországi háztartás közül több mint hárommillióban van valamilyen előfizetéses televíziós szolgáltatás. A tavalyi év novemberében 31 ezerrel 1,385 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma.
Bővebben a ComputerWorld oldalán

Somogy megyei kistelepülésekre vittek széles sávot

Egy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult, közel 156 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően a T-Home idén február 1-jétől a marcali kistérség kilenc településén kezdi meg széles sávú internet-, televízió- és telefonszolgáltatás nyújtását
Bővebben az IT Cafe oldalán

Mégsem adja ki az adatokat a Facebook

A pénteki bejelentés után rengeteg kritika érte a közösségi oldalt, melyekben felhívták a figyelmet arra, hogy a felhasználók gyakorlatilag észre sem veszik, mikor adják ki legérzékenyebb adataikat egy harmadik félnek.
Bővebben az Index oldalán

Kamerás játék, nem csak gyerekeknek

A Hot Wheels Video Racer nevű matchbox egy futurisztikus járművet mintáz, amelynek motorháza egy miniatűr videokamerát rejt. A minijármű nem létező sofőrjének szemszögéből látványos felvételeket lehet készíteni például egy játékautó-pályán való lesiklásról.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés