A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | T-Home | Google

2011.
01.18.
23:03

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Facebook befektetőt keres másfél milliárd dollár értékben, közben a nagy felháborodás miatt mégsem adják ki a személyes adatokat harmadik félnek. Kutatások alapján már 1,4 millió háztartásban nézik digitálisan a televíziót hazánkban, a Somogy megyei kistelepülések pedig széles sávot kaptak.

Csalódást okozott az új Google mobil

Egy héttel a CES után azt kell hogy mondjuk, a Nexus S nem az a mobil, ami megrengeti a világot. A Samsung fejlesztette Google mobil nem sokban különbözik az eddigi csúcsmodellektől: egy nagyon jól összerakott, remekül működő telefon, de semmi újat nem mutat a korábbi modellekhez képest.
Bővebben az Index oldalán

Befektetőt keres a Facebook

A Facebook néhány hete félmilliárd dolláros tőkeinjekciót kapott az orosz Digital Sky Technologiestól, és az amerikai Goldman Sachs kockázati tőkebefektetőtől. A közösségi oldal most újabb befektetőket keres, ezúttal másfél milliárd dollárt kér a cég meg nem nevezett tulajdonrészéért cserébe.
Bővebben az Index oldalán

Majdnem 1,4 millióan televízióznak digitálisan

Az NMHH becslései, illetve korábbi felmérései szerint a mintegy 3,8 millió magyarországi háztartás közül több mint hárommillióban van valamilyen előfizetéses televíziós szolgáltatás. A tavalyi év novemberében 31 ezerrel 1,385 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma.
Bővebben a ComputerWorld oldalán

Somogy megyei kistelepülésekre vittek széles sávot

Egy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult, közel 156 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően a T-Home idén február 1-jétől a marcali kistérség kilenc településén kezdi meg széles sávú internet-, televízió- és telefonszolgáltatás nyújtását
Bővebben az IT Cafe oldalán

Mégsem adja ki az adatokat a Facebook

A pénteki bejelentés után rengeteg kritika érte a közösségi oldalt, melyekben felhívták a figyelmet arra, hogy a felhasználók gyakorlatilag észre sem veszik, mikor adják ki legérzékenyebb adataikat egy harmadik félnek.
Bővebben az Index oldalán

Kamerás játék, nem csak gyerekeknek

A Hot Wheels Video Racer nevű matchbox egy futurisztikus járművet mintáz, amelynek motorháza egy miniatűr videokamerát rejt. A minijármű nem létező sofőrjének szemszögéből látványos felvételeket lehet készíteni például egy játékautó-pályán való lesiklásról.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Nők vagy Wikipédia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés