A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Intel | Windows Phone 7 | Artisjus | Nokia | Samsung

2011.
01.11.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Kecskemét iskolái digitális táblagépeket kaptak egy EU-s pályázat révén. Eközben egy felmérés szerint hazánkban hamarosan egymillió aktív mobilinternetező lesz, a Windows Phone 7-ről viszont kiderült, hogy napi ötven megabájt felesleges adatforgalmat bonyolíthat.

Digitális táblákat kaptai a kecskeméti iskolák

Az Európai Unió által támogatott pályázaton Kecskemét 350 millió forintot nyert, melyből a város alap- és középfokú oktatási intézményei részére számítástechnikai eszközöket vásároltak. December végéig minden oktatási intézmény kapott digitális táblát.
Bővebben az Index oldalán

Minden ezredik mobilnetező magyar lesz

Az okostelefonok, táblagépek és laptopok népszerűsége miatt megváltoznak az internetezési szokások, és egyre többen böngészik a világhálót menet közben. Magyarországon hamarosan egymillió aktív mobilinternetező lesz, és ha hihetünk az Ericsson jóslatának, akkor globális szinten csak minden ezredik mobilnetező lesz magyar.
Bővebben az Index oldalán

Pazarló a Windows Phone 7

Napi ötven megabájt felesleges adatforgalmat is bonyolítanak a Windows Phone 7-et futtató okostelefonok. A Microsoft nyomoz a havi adatforgalmat tíz-húsz nap alatt felemésztő hiba után.
Bővebben az Origo oldalán

Kibékült az Intel és a Nvidia

Az Intel hat éves szerződést írt alá az Nvidiával, akik hosszas jogi csatát vívtak egymással. Ezt lezárva 1,5 milliárd dolláros, hat évre szóló szabadalmi keretszerződést írt alá az Nvidiával. A szerződés értelmében mindkét gyártó hozzáférést nyer a másik szabadalmaihoz.
Bővebben a ComputerWorld oldalán

A Nokia mellett a Samsungot is beperelte az Artisjus

Közel 6 millió forint befizetésére kötelezték Nokiát a mobiltelefonjaihoz csomagolt memóriakártyák után. A céget az Artisjus perelte be 2008-ban, de a memóriakártyák után járó díjjal nem elégedett meg a jogvédő, a belső memória után is beszedné a jogdíjat.
Bővebben a HWSW oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés