A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Google | Sony Ericsson | Facebook | Microsoft

2011.
01.06.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Las Vegas-i szórakoztatóelektronikai vásáron a Sony Ericsson bemutatta legújabb okostelefonját, a Microsoft pedig a Windows 8-t. Eközben nyilvánosságra hozták, hogy a Google vásárolta fel a legtöbb céget tavaly, míg második a Facebook, aminek oldalán fotófeltöltési rekord született újévkor.

A Google a legnagyobb felvásároló

Első alkalommal került az élre a Google azon a listán, melyen a legtöbb startupot felvásárló cégek vannak. A Google tíz amerikai céget vásárolt meg tavaly, kétszer annyit, mint a soron következő Facebook. A Google szerzeményei között van például az AdMob, a ReMail.
Bővebben az Index oldalán

Sikert aratott az új Sony okostelefon

A Sony Ericsson a Las Vegas-i CES szórakoztatóelektronikai vásáron leplezte le androidos okostelefon-sorozatának legújabb zászlóshajóját, az Xperia Arcot. A készülék neve annyit tesz, ív, boltív, ami a telefon hátlapjának hajlított formájára utal. A látványos forma mellett a telefon tudása már látatlanban is elismerést aratott a kritikusoknál.
Bővebben az Origo oldalán

Fotófeltöltési rekord a Facebookon

A Facebook működtetői aTwitteren közölték, hogy az újévi hétvégén új csúcsot állítottak fel: ezekben a napokban a saját maguktól, barátaiktól és a digitális képrögzítő eszközök lehetőségeitől megrészegült felhasználók világszerte több mint 750 millió fotót töltöttek fel Facebook-oldalaikra.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Bemutató a készülő Windows 8-ból

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows következő kiadása ARM-platformra is elérhető lesz, és ezt a még a javában készülő operációs rendszer egy korai előzetesével demonstrálta is. Azonban 2012 előtt nem jelenik meg.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Egyelőre nincs 3G-s teljes lefedettség

Egy 2009-ben született EU-s direktíva értelmében a tagállamokban működő mobilszolgáltatók előtt nyitva áll az út, hogy a korábban csak hangátvitelre használt frekvenciasávokban mobil szélessávú szolgáltatást nyújtsanak. Itthon egyelőre nem alkalmazzák az irányelvet, pedig a GSM-sávok újrafelosztásával mindenki jól járna.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Gmail vagy Thunderbird?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hazai webshopok piaci helyzete

Az online üzletek többségének nem hogy ártott volna a recesszió, kifejezetten előnyükre vált. Az Év internetes kereskedője díj nyerteseit is megkérdezve körbejártuk, profiltól függően hogy állják a sarat az online boltok, és megnéztük azt is, milyenek lesznek az idei vásárlói trendek.

A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés