A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Google | Sony Ericsson | Facebook | Microsoft

2011.
01.06.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Las Vegas-i szórakoztatóelektronikai vásáron a Sony Ericsson bemutatta legújabb okostelefonját, a Microsoft pedig a Windows 8-t. Eközben nyilvánosságra hozták, hogy a Google vásárolta fel a legtöbb céget tavaly, míg második a Facebook, aminek oldalán fotófeltöltési rekord született újévkor.

A Google a legnagyobb felvásároló

Első alkalommal került az élre a Google azon a listán, melyen a legtöbb startupot felvásárló cégek vannak. A Google tíz amerikai céget vásárolt meg tavaly, kétszer annyit, mint a soron következő Facebook. A Google szerzeményei között van például az AdMob, a ReMail.
Bővebben az Index oldalán

Sikert aratott az új Sony okostelefon

A Sony Ericsson a Las Vegas-i CES szórakoztatóelektronikai vásáron leplezte le androidos okostelefon-sorozatának legújabb zászlóshajóját, az Xperia Arcot. A készülék neve annyit tesz, ív, boltív, ami a telefon hátlapjának hajlított formájára utal. A látványos forma mellett a telefon tudása már látatlanban is elismerést aratott a kritikusoknál.
Bővebben az Origo oldalán

Fotófeltöltési rekord a Facebookon

A Facebook működtetői aTwitteren közölték, hogy az újévi hétvégén új csúcsot állítottak fel: ezekben a napokban a saját maguktól, barátaiktól és a digitális képrögzítő eszközök lehetőségeitől megrészegült felhasználók világszerte több mint 750 millió fotót töltöttek fel Facebook-oldalaikra.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Bemutató a készülő Windows 8-ból

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows következő kiadása ARM-platformra is elérhető lesz, és ezt a még a javában készülő operációs rendszer egy korai előzetesével demonstrálta is. Azonban 2012 előtt nem jelenik meg.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Egyelőre nincs 3G-s teljes lefedettség

Egy 2009-ben született EU-s direktíva értelmében a tagállamokban működő mobilszolgáltatók előtt nyitva áll az út, hogy a korábban csak hangátvitelre használt frekvenciasávokban mobil szélessávú szolgáltatást nyújtsanak. Itthon egyelőre nem alkalmazzák az irányelvet, pedig a GSM-sávok újrafelosztásával mindenki jól járna.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Berobban az SMO

Az Amerikai Marketing Szövetség kutatása alapján a tengerentúli nagyvállalatok jövőre már jelentősen növelik éves marketing-költségvetéseiket. A következő öt évben, a teljes évi büdzsék 17,7 százalékéig dagadhat a közösségi médiára fordított összegek aránya.

2011 az SMO éve lesz 2011 az SMO éve lesz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés