A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Angry Birds | YouTube | Myspace | Opera

2011.
01.04.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Nem csak a hazai médiatörvény kifogásolható, az olaszoknál egy módosítással a YouTube videóit szabályoznák. Eközben egyre rosszabbul megy a Myspace-nek és egyes források szerint hamarosan megválik a dolgozói felétől.

Jön az Angry Birds Playstation-re és psp-re

Még ezen a héten letölthetik a Playstation 3 és a psp tulajdonosok az elmúlt hónapok egyik sikerjátékát, az Angry Birdsöt. Vagyis hd-n is lehet játszani (igaz nem lesz hd-felbontású), bár sokkal többet nem fog adni a játék. A fejlesztőcég, a Rovio nem árulta el, hogy mennyibe kerül majd letölteni a Sony termékeire a játékot.
Bővebben az Index oldalán

Az olaszok szabályozzák a YouTube-ot

2011-gyel két új határozatot vezetett be Olaszországban a helyi médiahatóság. Eszerint minden online mozgóképes tartalom, ami szerkesztett formában jelenik meg, audiovizuális szolgáltatásnak minősül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a videomegosztó oldalakra ugyanazok a szabályozások lesznek érvényesek, mint a tévéadókra.
Bővebben az Index oldalán

Dolgozói felét elküldi a Myspace

Ezeregyszáz alkalmazottjának egy részétől meg fog szabadulni a közelmúltban új külsőt kapott és újragondolt Myspace. A cég szóvivője nem kommentálta az információt.
Bővebben az Origo oldalán

Opera készül a tabletekhez

Az Opera Software a csütörtökön kezdődő szakkiállításon leplezi le böngészője egy olyan verzióját, melyet kifejezetten táblagépekre szánnak. A bejelentés szerint egyelőre egy Google Android platformra készített nyilvános előzetes kiadását időzítik a Las Vegas-i show-ra.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Rekordmennyiségű tévé fogyott

Soha nem adtak el annyi televíziókészüléket mint tavaly, derül ki a DisplaySearch frissen kiadott statisztikáiból. A 3D helyett az okostévék jelenthetnek kitörést a gyártók számára. Becslések szerint tavaly összesen 247 millió tévékészüléket adtak el világszerte, 17 százalékkal többet mint 2009-ben.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Google vagy Yahoo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés