A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Hotmail | Wikipedia | iPhone | Intel | Chrome

2011.
01.03.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Tavaly minden eddiginél több számítógépet értékesítettek Németországban, de a Wikipedia és a Chrome is sikeres évet zárt. Utóbbinak már tíz százalékos részesedése van a webböngészők piacán. Eközben az Intel majdnem harminc új processzorral kezdte az idei évet.

Eladási rekord Németországban

Soha még annyi számítógépet nem értékesítettek Németországban, mint tavaly: mintegy 13,7 millió személyi számítógép kelt el 2010-ben, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Számítások szerint az idén az értékesítési árbevétel további 6,5 százalékkal nőhet és elérheti a 7,3 milliárd eurót.
Bővebben az Index oldalán

Eltűntek az emailek a Hotmail-ről

A Microsoft terméktámogatói fórumán felhasználók arról számolnak be, hogy üzenetek törlődtek a Hotmail.com levelezőrendszerben működő posafiókjukból. A szoftvercég állítása szerint már elhárították a problémát.
Bővebben az Origo oldalán

Független maradhat a Wikipedia

Összesen 16 millió dollár támogatást sikerült összegyűjtenie a Wikipedia Foundationnek tavaly, ez több mint a kétszerese a két évvel ezelőtti 7,5 millió dollárnak. A nonprofit szervezet jelentése szerint több mint félmillióan adományoztak világszerte a Wikipedia működtetőjének.  A 16 millióból 13,5 millió dollár érkezett online fizetéssel (például paypalen keresztül), a maradék pedig csekken vagy egyéb csatornákon.
Bővebben az Index oldalán

Ébresztőhibás az iPhone

Január első három napján több ezer iPhone- és iPod touch felhasználó bosszankodhatott amiatt, hogy hiába állította be készüléke ébresztőjét, az nem jelzett a megadott időpontban. A szóvivőjük szerint hétfőtől hibátlanul működik a készülék.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Itt vannak az új Intel processzorok

Nem kevesebb mint 29 processzorral elrajtolt az Intel új chipgenerációja, a Sandy Bridge. A világ legnagyobb chipgyártója 14 asztali és 15 mobil változatot dobott piacra a Las Vegasban.
Bővebben a HWSW oldalán

Nő a Chrome részesedése

2010 decemberére 10 százalékos részesedésre tornászta fel magát a Google Crome az összes webböngésző között. Az Internet Explorer, főleg régi verzióinak köszönhetően, még mindig uralja a piacot, de továbbra is csökken a részesedése, a legújabb verzióját pedig alig használja valaki.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Open Office vagy Ms Office?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Itthon a repülőjegyek és hotelek árait összevető szájtok kora még nem jött el, de a műszaki cikkek, újabban pedig a drogériai termékek és élelmiszerek árai már számtalan portálon összemérhető. Megnéztük, hogyan és milyen elszámolás alapján működnek ezek az oldalak.

Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét Az árösszehasonlító oldalak dobják meg a webshopok bevételét

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés