A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Skype | iPhone | Sony

2010.
12.23.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Éppen a karácsonyt megelőző napokban elérhetetlenné vált a Skype. A hibát hamar kijavították, ám még sokáig akadozott a szolgáltatás. Eközben a Sony elindította az iTunes riválisnak számító zeneszolgáltatását. Ám az Apple-nek még nincs oka aggodalomra, hiszem már a pápa karácsonyi beszéde is iPhone-ról lesz nézhető.

Akadozik a Skype

Tegnap délutántól a magyar felhasználók is tapasztalhatták, hogy a Skype nehezen vagy egyáltalán nem képes kapcsolódni a hálózathoz. Kora este a cég képviselői a Twitteren jelezték először, hogy központi hibáról van szó, melynek kijavításán dolgoznak. Azóta a hibát már kijavították, újra működik az üzenetküldés és a Voip-szolgáltatás, de előfordulhat, hogy még akadnak problémák.
Bővebben az Index oldalán

iPhone-on a pápa

Hat nyelven, élőben közvetítik az interneten XVI. Benedek pápa karácsonyi miséit, amelyeket a májusban kiadott iPhone-os szoftveren is követhetnek az érdeklődők. A pápa 2005-ös hivatalba lépése óta hangoztatja az internetes közösségi hálózatok alkalmazásának szükségességét.
Bővebben az Origo oldalán

Zeneszolgáltatást indított a Sony

A Sony a héten elindította saját online zeneszolgáltatását, melyet PlayStation 3 konzolról, PC-ről és a Sony internetképes televízióiról lehet használni. Az Apple iTunes zeneboltjától eltérően a Sony "Music Unlimited powered by Qriocity" nevet viselő szolgáltatásán nem lehet fájlként letölthető zeneszámokat vásárolni. A szolgáltatás a Last.fm-hez hasonlóan csak a zenék online sugárzását teszi lehetővé, azaz a számok meghallgatásához mindenképpen aktív internetkapcsolatra van szükség.
Bővebben az Origo oldalán

Rekordot döntött a Call of Duty: Black Ops

Az idén novemberben debütált Call of Duty: Black Ops által generált árbevétel már elérte az 1 milliárd dollárt, a játszott órák száma pedig meghaladta a 600 milliót, közölte az Activison Blizzard. Ilyen rövid idő alatt eddig egyetlen más játék sem volt képes elérni az 1 milliárd dolláros forgalmat, és a mozifilmek közül is csak az Avatar.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iPhone vagy Blackberry?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés