A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Skype | iPhone | Sony

2010.
12.23.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Éppen a karácsonyt megelőző napokban elérhetetlenné vált a Skype. A hibát hamar kijavították, ám még sokáig akadozott a szolgáltatás. Eközben a Sony elindította az iTunes riválisnak számító zeneszolgáltatását. Ám az Apple-nek még nincs oka aggodalomra, hiszem már a pápa karácsonyi beszéde is iPhone-ról lesz nézhető.

Akadozik a Skype

Tegnap délutántól a magyar felhasználók is tapasztalhatták, hogy a Skype nehezen vagy egyáltalán nem képes kapcsolódni a hálózathoz. Kora este a cég képviselői a Twitteren jelezték először, hogy központi hibáról van szó, melynek kijavításán dolgoznak. Azóta a hibát már kijavították, újra működik az üzenetküldés és a Voip-szolgáltatás, de előfordulhat, hogy még akadnak problémák.
Bővebben az Index oldalán

iPhone-on a pápa

Hat nyelven, élőben közvetítik az interneten XVI. Benedek pápa karácsonyi miséit, amelyeket a májusban kiadott iPhone-os szoftveren is követhetnek az érdeklődők. A pápa 2005-ös hivatalba lépése óta hangoztatja az internetes közösségi hálózatok alkalmazásának szükségességét.
Bővebben az Origo oldalán

Zeneszolgáltatást indított a Sony

A Sony a héten elindította saját online zeneszolgáltatását, melyet PlayStation 3 konzolról, PC-ről és a Sony internetképes televízióiról lehet használni. Az Apple iTunes zeneboltjától eltérően a Sony "Music Unlimited powered by Qriocity" nevet viselő szolgáltatásán nem lehet fájlként letölthető zeneszámokat vásárolni. A szolgáltatás a Last.fm-hez hasonlóan csak a zenék online sugárzását teszi lehetővé, azaz a számok meghallgatásához mindenképpen aktív internetkapcsolatra van szükség.
Bővebben az Origo oldalán

Rekordot döntött a Call of Duty: Black Ops

Az idén novemberben debütált Call of Duty: Black Ops által generált árbevétel már elérte az 1 milliárd dollárt, a játszott órák száma pedig meghaladta a 600 milliót, közölte az Activison Blizzard. Ilyen rövid idő alatt eddig egyetlen más játék sem volt képes elérni az 1 milliárd dolláros forgalmat, és a mozifilmek közül is csak az Avatar.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Domainháború közeleg

Évtizedek óta kőbevésett szabályok uralták a domain piacot, csupán apróbb fejlődés, például újonnan létrejövő országoknak kiosztott domainek színesítették a palettát. Viszont a 2010-es évek elejére tervezett forradalmi változások napjainkban lettek aktuálisak, így már készülhetünk a nagy domainháborúkra.

Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés