A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: BBC | Adobe System | YouTube | Facebook | Apple

2010.
12.21.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Sikeres volt az webáruházak által rendezett első magyarországi Ingyenes Szállítási Nap, a forgalom ugyanis ötszörösére növekedett. Eközben az Adobe Systems negyedéves nyereségével átlépte az egymilliárd dolláros álomhatárt, a BBC pedig térhatású rádión dolgozik.

Sikeres volt az ingyenes szállítási nap

December 16-án 241 webáruház részvételével rendezték meg az első magyarországi Ingyen Szállítás Napot. A résztvevők webáruházak forgalma átlagosan 5,63-szor volt nagyobb, mint egy normál decemberi napon. Száz látogatóból 4,5 vásárolt.
Bővebben az Index oldalán

Térhatású rádiót fejleszt a BBC

Térhatású hangzást biztosító rádióadások megvalósításával kísérletezik a BBC: a 3D-s műsorok hallgatásához a házimozi rendszerekhez hasonló, speciális hangfalakra van szükség. A brit közszolgálati média egy nyolc hangszóróból álló rendszeren demonstrálta a 3D-s rádió képességeit. Ennek hangszórói a hallgató előtt, mögött és felett helyezkednek el, és képesek visszaadni a megfelelő módon rögzített hangzóanyagok térhatásának illúzióját.
Bővebben az Origo oldalán

Átlépte az álomhatárt az Adobe Systems

Az Adobe Systems negyedéves nyeresége a cég fennállása óta első ízben lépte át az egymilliárd dolláros álomhatárt, pontosan 1,008 milliárd dolláros bevételt ért el a 2010-es üzleti év negyedik negyedében. A cég éves adózás előtti eredménye 3,8 milliárd dollárt tett ki.
Bővebben a Computerworld oldalán

Külön díjat szednének a YouTube-tól és a Facebooktól

Amerikában kisebb botrányt okozott egy kiszivárogtatott prezentáció, melyen két, a vezeték nélküli iparban beszállítóként dolgozó vállalkozás arra tesz javaslatot, hogy a nagy forgalmakat generáló cégek szolgáltatásait használó előfizetőktől külön díjat kellene beszedni.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Az Apple törölte a Wikileaks appot

Az Apple leszedte online alkalmazás boltjából a Wikileaks appot. Az alkalmazással meg lehetett nézni a Wikileaks oldalán a friss híreket, illetve a Wikileaks Twitterét is követni lehetett ezzel.
Bővebben az Index oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés