A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: BBC | Adobe System | YouTube | Facebook | Apple

2010.
12.21.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Sikeres volt az webáruházak által rendezett első magyarországi Ingyenes Szállítási Nap, a forgalom ugyanis ötszörösére növekedett. Eközben az Adobe Systems negyedéves nyereségével átlépte az egymilliárd dolláros álomhatárt, a BBC pedig térhatású rádión dolgozik.

Sikeres volt az ingyenes szállítási nap

December 16-án 241 webáruház részvételével rendezték meg az első magyarországi Ingyen Szállítás Napot. A résztvevők webáruházak forgalma átlagosan 5,63-szor volt nagyobb, mint egy normál decemberi napon. Száz látogatóból 4,5 vásárolt.
Bővebben az Index oldalán

Térhatású rádiót fejleszt a BBC

Térhatású hangzást biztosító rádióadások megvalósításával kísérletezik a BBC: a 3D-s műsorok hallgatásához a házimozi rendszerekhez hasonló, speciális hangfalakra van szükség. A brit közszolgálati média egy nyolc hangszóróból álló rendszeren demonstrálta a 3D-s rádió képességeit. Ennek hangszórói a hallgató előtt, mögött és felett helyezkednek el, és képesek visszaadni a megfelelő módon rögzített hangzóanyagok térhatásának illúzióját.
Bővebben az Origo oldalán

Átlépte az álomhatárt az Adobe Systems

Az Adobe Systems negyedéves nyeresége a cég fennállása óta első ízben lépte át az egymilliárd dolláros álomhatárt, pontosan 1,008 milliárd dolláros bevételt ért el a 2010-es üzleti év negyedik negyedében. A cég éves adózás előtti eredménye 3,8 milliárd dollárt tett ki.
Bővebben a Computerworld oldalán

Külön díjat szednének a YouTube-tól és a Facebooktól

Amerikában kisebb botrányt okozott egy kiszivárogtatott prezentáció, melyen két, a vezeték nélküli iparban beszállítóként dolgozó vállalkozás arra tesz javaslatot, hogy a nagy forgalmakat generáló cégek szolgáltatásait használó előfizetőktől külön díjat kellene beszedni.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Az Apple törölte a Wikileaks appot

Az Apple leszedte online alkalmazás boltjából a Wikileaks appot. Az alkalmazással meg lehetett nézni a Wikileaks oldalán a friss híreket, illetve a Wikileaks Twitterét is követni lehetett ezzel.
Bővebben az Index oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Domainháború közeleg

Évtizedek óta kőbevésett szabályok uralták a domain piacot, csupán apróbb fejlődés, például újonnan létrejövő országoknak kiosztott domainek színesítették a palettát. Viszont a 2010-es évek elejére tervezett forradalmi változások napjainkban lettek aktuálisak, így már készülhetünk a nagy domainháborúkra.

Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert Hamarosan elfelejthetjük a jelenlegi domain rendszert

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés