A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | iWiW

2010.
12.17.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A mai naptól megújult az iWiW, gyorsabb és áttekinthetőbb lett. Talán így fel tudja venni a Facebookkal, ami pedig automatikus arcfelismerőt vezetett be, ráadásul híresztelések szerint a legnagyobb közösségi oldal kétmilliárd dollárt hozott idén. A Yahoo-nak azonban nem ilyen sikeres ez az év, több szolgáltatását is bezárta.

Megújult az iWiW

December 17-én megtörtént az iWiW megújulás - a közösségi oldal teljesen átalakult, szebb, áttekinthetőbb és ami a legfontosabb: jóval gyorsabb lett. A képkezelés terén is történtek változtatások: többek között nagyobb felbontású, jobb minőségű képeket tölthetünk fel. A profiloldalon az egyes témakörök jól elkülönítve jelentek meg.
Bővebben a Technet oldalán

Kétmilliárdot dollár a Facebook bevétele

Híresztelések szerint a világ első számú közösségi oldala idén átlépi a kétmilliárd dolláros forgalmat. Ez két és félszeres növekedést jelent a tavalyi 800 milliós bevételhez képest, bár arról egyelőre nincs hír, hogy ebből mennyi marad az üzemeltetés költségei után nyereségként a cégnél.
Bővebben az Index oldalán

Több szolgáltatását bezárja a Yahoo

Számos ismert webes szolgáltatását zárhatja be hamarosan a Yahoo: nem megfelelő eredményei miatt valószínűleg megszűnik az AltaVista webkereső és a Delicious nevű online könyvjelzőtár is, az egyik legismertebb és legrégebbi webkettes szolgáltatás.
Bővebben az Origo oldalán

Felismer a Facebook

Automatikus arcfelismerő technológiát vezet be a Facebook, amely a szájtra feltöltött fotókon szereplő emberek bejelölését fogja jelentősen megkönnyíteni. A "tag suggestion", vagyis címkejavasló szolgáltatás bevezetésével a korábbinál sokkal kényelmesebben lehet majd bejelölni a közösségi oldalra feltöltött fotókon szereplő embereket.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés