A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | iWiW

2010.
12.17.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A mai naptól megújult az iWiW, gyorsabb és áttekinthetőbb lett. Talán így fel tudja venni a Facebookkal, ami pedig automatikus arcfelismerőt vezetett be, ráadásul híresztelések szerint a legnagyobb közösségi oldal kétmilliárd dollárt hozott idén. A Yahoo-nak azonban nem ilyen sikeres ez az év, több szolgáltatását is bezárta.

Megújult az iWiW

December 17-én megtörtént az iWiW megújulás - a közösségi oldal teljesen átalakult, szebb, áttekinthetőbb és ami a legfontosabb: jóval gyorsabb lett. A képkezelés terén is történtek változtatások: többek között nagyobb felbontású, jobb minőségű képeket tölthetünk fel. A profiloldalon az egyes témakörök jól elkülönítve jelentek meg.
Bővebben a Technet oldalán

Kétmilliárdot dollár a Facebook bevétele

Híresztelések szerint a világ első számú közösségi oldala idén átlépi a kétmilliárd dolláros forgalmat. Ez két és félszeres növekedést jelent a tavalyi 800 milliós bevételhez képest, bár arról egyelőre nincs hír, hogy ebből mennyi marad az üzemeltetés költségei után nyereségként a cégnél.
Bővebben az Index oldalán

Több szolgáltatását bezárja a Yahoo

Számos ismert webes szolgáltatását zárhatja be hamarosan a Yahoo: nem megfelelő eredményei miatt valószínűleg megszűnik az AltaVista webkereső és a Delicious nevű online könyvjelzőtár is, az egyik legismertebb és legrégebbi webkettes szolgáltatás.
Bővebben az Origo oldalán

Felismer a Facebook

Automatikus arcfelismerő technológiát vezet be a Facebook, amely a szájtra feltöltött fotókon szereplő emberek bejelölését fogja jelentősen megkönnyíteni. A "tag suggestion", vagyis címkejavasló szolgáltatás bevezetésével a korábbinál sokkal kényelmesebben lehet majd bejelölni a közösségi oldalra feltöltött fotókon szereplő embereket.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mi értelme van az MTI-nek?

Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

Mi értelme van az MTI-nek? Mi értelme van az MTI-nek?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés