A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook | iWiW

2010.
12.17.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A mai naptól megújult az iWiW, gyorsabb és áttekinthetőbb lett. Talán így fel tudja venni a Facebookkal, ami pedig automatikus arcfelismerőt vezetett be, ráadásul híresztelések szerint a legnagyobb közösségi oldal kétmilliárd dollárt hozott idén. A Yahoo-nak azonban nem ilyen sikeres ez az év, több szolgáltatását is bezárta.

Megújult az iWiW

December 17-én megtörtént az iWiW megújulás - a közösségi oldal teljesen átalakult, szebb, áttekinthetőbb és ami a legfontosabb: jóval gyorsabb lett. A képkezelés terén is történtek változtatások: többek között nagyobb felbontású, jobb minőségű képeket tölthetünk fel. A profiloldalon az egyes témakörök jól elkülönítve jelentek meg.
Bővebben a Technet oldalán

Kétmilliárdot dollár a Facebook bevétele

Híresztelések szerint a világ első számú közösségi oldala idén átlépi a kétmilliárd dolláros forgalmat. Ez két és félszeres növekedést jelent a tavalyi 800 milliós bevételhez képest, bár arról egyelőre nincs hír, hogy ebből mennyi marad az üzemeltetés költségei után nyereségként a cégnél.
Bővebben az Index oldalán

Több szolgáltatását bezárja a Yahoo

Számos ismert webes szolgáltatását zárhatja be hamarosan a Yahoo: nem megfelelő eredményei miatt valószínűleg megszűnik az AltaVista webkereső és a Delicious nevű online könyvjelzőtár is, az egyik legismertebb és legrégebbi webkettes szolgáltatás.
Bővebben az Origo oldalán

Felismer a Facebook

Automatikus arcfelismerő technológiát vezet be a Facebook, amely a szájtra feltöltött fotókon szereplő emberek bejelölését fogja jelentősen megkönnyíteni. A "tag suggestion", vagyis címkejavasló szolgáltatás bevezetésével a korábbinál sokkal kényelmesebben lehet majd bejelölni a közösségi oldalra feltöltött fotókon szereplő embereket.
Bővebben az Origo oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés