A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: YouTube | Google | Facebook | Angry Birds | Intel

2010.
12.10.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Intel jövőre okostelefonokkal és tabletekkel akarja meghódítani a felhasználókat. Eközben nyilvánosságra hozta a Google statisztikáját, amiből kiderül, hogy ebben az évben mire kerestek rá a legtöbben. A nagyvállalat tulajdonában lévő YouTube-ra már korlátlan hosszúságú videókat lehet feltölteni.

Betör a tablet piacra az Intel

A táblagépeket és az okostelefonokat is meg akarja hódítani 2011-ben az Intel. A jól hangzó tervek mellett kiadásra váró tabletek is vannak a chipgyártó tarsolyában. A tervek szerint 35 különböző tabletben fognak megjelenni a vállalat lapkái. Ezek nagy része még nem kapható, de néhány már megjelent.
Bővebben az Origo oldalán

A Facebookra keresett rá a legtöbb magyar

A Google a héten publikálta az idei év keresési trendjeit összegző Zeitgeist statisztikákat, melyet a keresőkifejezések milliárdjai alapján állítanak össze. A globális keresési adatok alapján a labdarúgó-világbajnokság magasan a legnépszerűbb kifejezés volt a nyáron. A hazai keresések élén a közösségi oldalak (iWiW, Facebook) és az online játékok (Farmerama, Grepolis) állnak, de nagyon népszerűek voltak a tévés tehetségkutatók is.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Korlátlan hosszúságú videók a YouTube-on

A felhasználók mostantól korlátlan hosszúságú videoanyagokat tölthetnek fel a YouTube-ra. Az újabb engedmény annak köszönhető, hogy a Google jogvédett tartalmakra vadászó Content ID rendszere a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megbízhatóan szűri ki az illegálisan feltöltött felvételeket és hanganyagokat.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Havonta egymillió dollárt hoz az Angry Birds

Az Angry Birds az okostelefonok világában a legnépszerűbb és legsikeresebb játék jelenleg, ráadásul elérhető majdnem minden operációs rendszerre. Az összes platformot figyelembe véve az emberek napi 65 millió percet töltenek Angry Birds-özéssel, s a játékot egyszer letöltők 80 százaléka vissza is tér, s újra és újra letölti a frissítéseket, új pályákat.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

ÜGYFÉLKAPU

Bár karbantartás miatti leállások a jövőben is várhatók, az ügyfélkapu köszöni szépen, rekord látogatottság mellett működik. A közel ötmilliárdos EU-s finanszírozású rendszer fejlesztéséről Oláh Istvánt, az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatot és a Kormányzati Portált üzemeltető Kopint-Datorg Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

Két éven belül illeték is fizethető az ügyfélkapun keresztül - interjú Két éven belül illeték is fizethető az ügyfélkapun keresztül - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés