A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: YouTube | Google | Facebook | Angry Birds | Intel

2010.
12.10.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Intel jövőre okostelefonokkal és tabletekkel akarja meghódítani a felhasználókat. Eközben nyilvánosságra hozta a Google statisztikáját, amiből kiderül, hogy ebben az évben mire kerestek rá a legtöbben. A nagyvállalat tulajdonában lévő YouTube-ra már korlátlan hosszúságú videókat lehet feltölteni.

Betör a tablet piacra az Intel

A táblagépeket és az okostelefonokat is meg akarja hódítani 2011-ben az Intel. A jól hangzó tervek mellett kiadásra váró tabletek is vannak a chipgyártó tarsolyában. A tervek szerint 35 különböző tabletben fognak megjelenni a vállalat lapkái. Ezek nagy része még nem kapható, de néhány már megjelent.
Bővebben az Origo oldalán

A Facebookra keresett rá a legtöbb magyar

A Google a héten publikálta az idei év keresési trendjeit összegző Zeitgeist statisztikákat, melyet a keresőkifejezések milliárdjai alapján állítanak össze. A globális keresési adatok alapján a labdarúgó-világbajnokság magasan a legnépszerűbb kifejezés volt a nyáron. A hazai keresések élén a közösségi oldalak (iWiW, Facebook) és az online játékok (Farmerama, Grepolis) állnak, de nagyon népszerűek voltak a tévés tehetségkutatók is.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Korlátlan hosszúságú videók a YouTube-on

A felhasználók mostantól korlátlan hosszúságú videoanyagokat tölthetnek fel a YouTube-ra. Az újabb engedmény annak köszönhető, hogy a Google jogvédett tartalmakra vadászó Content ID rendszere a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően megbízhatóan szűri ki az illegálisan feltöltött felvételeket és hanganyagokat.
Bővebben az IT Cafe oldalán

Havonta egymillió dollárt hoz az Angry Birds

Az Angry Birds az okostelefonok világában a legnépszerűbb és legsikeresebb játék jelenleg, ráadásul elérhető majdnem minden operációs rendszerre. Az összes platformot figyelembe véve az emberek napi 65 millió percet töltenek Angry Birds-özéssel, s a játékot egyszer letöltők 80 százaléka vissza is tér, s újra és újra letölti a frissítéseket, új pályákat.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés