A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Nintendo | Microsoft | Vodafone

2010.
12.08.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Nintendo nem állt elő semmilyen fejlesztéssel a karácsonyi időszakra, így nehezebb lesz növekednie. Ezzel szemben a Vodafone meghirdetett karácsonyi akciót, ám arról kiderült, hogy mégsem akkora ajánlat. Eközben duplájára nőtt szoftvergyártók érdekeinek képviselőihez befutó feljelentések száma.

Elbukhatja a Nintendo a karácsonyt

Kemény harcot kell vívnia a növekedésért a Nintendónak. A japán játékcég az egyetlen a konzolpiacon, ami nem jelentett be hardveres újdonságot karácsony előtt. A különleges szemüveg nélkül is 3D-s képet adó kézikonzolja a Nintendo 3DS csak februárban jelenik meg Japánban, az Egyesült Államokba pedig csupán márciusra jut majd el.
Bővebben az Origo oldalán

Védelmező új Explorer

Az adatgyűjtő oldalaktól is megvédené felhasználóit az új Internet Explorer. A személyes adatok gyűjtését letiltó funkciót a netezőknek kell bekapcsolni, ha nem szeretik a kíváncsi weboldalakat.
Bővebben az Origo oldalán

Drasztikusan nő a feljelentések száma

Még nem ért véget az idei év, de már az első 11 hónapban közel kétszer annyi - 89 százalékkal több - bejelentés érkezett az egyes szoftvergyártók érdekeit képviselő BSA-hoz, mint 2009-ben. A növekedés mértéke azért is meglepő, mert az idén publikált, 2009-et vizsgáló IDC-felmérés szerint hosszú évek óta először csökkent, ha csak marginálisan is, az illegális szoftverek aránya hazánkban: 42-ről 41 százalékra.
Bővebben az Index oldalán

Trükkös ajánlat a Vodafone-tól

Régi kereskedői trükkhöz folyamodott idei karácsonyi akciójában a Vodafone, derül ki egy a szolgáltató őszi és karácsonyi ajánlatait összehasonlító blogbejegyzésből. Bizonyos készülékek árait korábban megemelte, majd később ugyanannyival csökkentette, így lényegében változatlan áron adhatja az ünnepek során a mobilokat úgy, hogy az ügyfelek azt hiszik, olcsóbban kapják a telefont, mintha egy hónappal korábban vásároltak volna.
Bővebben a HWSW oldalán

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kémek a sasfészekben

Mindenkinek lehet olyan ismerőse, aki bár aktív internethasználó, mégis nagy ívben elkerüli a közösségi oldalakat. Hogy miért? Egy részük állítólag azért, mert "hivatalból" tilos megjelennie a webes nyilvánosság előtt. Persze azokról is csak sejtéseink lehetnek, akik szolgálatot teljesítenek, amikor éppen lájkolnak.

Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés