A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Gowolla

2010.
12.03.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az online kereskedők reménykedhetnek a növekvő karácsonyi vásárlásban, ám egyelőre nem az e-book-olvasó forgalmazói. Azt ugyanis egy friss felmérés szerint nem igazán veszik. Eközben kiderült, hogy a Facebook lájk gomb folyamatos jelentést küld a felhasználóról.

Követi a lájk gomb a felhasználót

Közzétettek egy elemzést, amelyben arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a Facebook által használt, más weboldalakba is beilleszthető "tetszik" (like) gomb használata azzal jár, hogy a közösségi oldal működtetői követni tudják a felhasználók netes viselkedését, függetlenül attól, hogy regisztrált tag-e az illető, vagy sem.
Bővebben az Index oldalán

Nő az online vásárlási kedv

Tavaly az online üzletek közel 100 milliárdos éves összforgalmunknak a 24 százalékát realizálták a karácsonyi időszakban. A piac robbanásszerű fejlődése idén 30-35 százalékos forgalombővülésben mutatkozik meg. A gyors növekedést azonban már nemcsak az internetezők számának szaporodása és az árverseny táplálja, hanem a mind profibbá váló e-kereskedők szakmai tevékenysége is, ami az idei karácsonyi szezonban már látványosan megmutatkozik.
Bővebben a HVG oldalán

Nem fogynak az e-könyv-olvasók

Az Extreme Digital statisztikái szerint az idén a legkelendőbb kütyük a laptopok és a digitális képkeretek, az e-könyv-olvasók iránt viszont egyelőre nem tanúsítanak komoly érdeklődést a hazai vásárlók.
Bővebben az Origo oldalán

Összeolvasztással újít a Gowalla

A Facebook Places megjelenésével a Foursquare és a Gowalla olyan erős konkurenciát kapott, amivel nehezen lennének képesek megküzdeni. A Gowalla most fordított, nem megy a többiek ellen, inkább evez a farvizükön. A Gowalla az új, most kiadott verziójában teljesen mélyen beintegrálta a Foursquare-t és a Facebook Places-t is, sőt kiegészítette ezt a Twitterrel, Tumblrrel is. Az újdonság egyelőre csak az iPhone-verzióban elérhető, de vélhetően a következő frissítéssel a többi operációs rendszernél is megjelenik.
Bővebben a HWSW oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú Barczi Imrével, a Postr leendő termékmenedzserével

"Nem ismerem még ennyire a Postr-t, de nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia. Épp az a lényeg, hogy ezek az új újramegosztó szolgáltatások a bloggolásnál jóval kevesebb energiaráfordítást kívánnak a felhasználóktól, így többen tudnak bevonódni. Sokkal fontosabb a reagálás, mint az önálló tartalomelőállítás."

"Nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia" 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés