A nap IT hírei röviden

Szerző: digibiz

Címkék: Gowolla

2010.
12.03.
19:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az online kereskedők reménykedhetnek a növekvő karácsonyi vásárlásban, ám egyelőre nem az e-book-olvasó forgalmazói. Azt ugyanis egy friss felmérés szerint nem igazán veszik. Eközben kiderült, hogy a Facebook lájk gomb folyamatos jelentést küld a felhasználóról.

Követi a lájk gomb a felhasználót

Közzétettek egy elemzést, amelyben arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a Facebook által használt, más weboldalakba is beilleszthető "tetszik" (like) gomb használata azzal jár, hogy a közösségi oldal működtetői követni tudják a felhasználók netes viselkedését, függetlenül attól, hogy regisztrált tag-e az illető, vagy sem.
Bővebben az Index oldalán

Nő az online vásárlási kedv

Tavaly az online üzletek közel 100 milliárdos éves összforgalmunknak a 24 százalékát realizálták a karácsonyi időszakban. A piac robbanásszerű fejlődése idén 30-35 százalékos forgalombővülésben mutatkozik meg. A gyors növekedést azonban már nemcsak az internetezők számának szaporodása és az árverseny táplálja, hanem a mind profibbá váló e-kereskedők szakmai tevékenysége is, ami az idei karácsonyi szezonban már látványosan megmutatkozik.
Bővebben a HVG oldalán

Nem fogynak az e-könyv-olvasók

Az Extreme Digital statisztikái szerint az idén a legkelendőbb kütyük a laptopok és a digitális képkeretek, az e-könyv-olvasók iránt viszont egyelőre nem tanúsítanak komoly érdeklődést a hazai vásárlók.
Bővebben az Origo oldalán

Összeolvasztással újít a Gowalla

A Facebook Places megjelenésével a Foursquare és a Gowalla olyan erős konkurenciát kapott, amivel nehezen lennének képesek megküzdeni. A Gowalla most fordított, nem megy a többiek ellen, inkább evez a farvizükön. A Gowalla az új, most kiadott verziójában teljesen mélyen beintegrálta a Foursquare-t és a Facebook Places-t is, sőt kiegészítette ezt a Twitterrel, Tumblrrel is. Az újdonság egyelőre csak az iPhone-verzióban elérhető, de vélhetően a következő frissítéssel a többi operációs rendszernél is megjelenik.
Bővebben a HWSW oldalán
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés